kategóriák  
EnergoTeam Halradar Szett
AJÁNDÉK Timár Mix etetőanyagot adunk Részletek »

EnergoTeam Halradar Szett

A horgász kíváncsi természetű! Tudni akarja mi zajlik a víz alatt, hiába ment-e le ma horgászni, vagy éppen élete hala tartózkodik a közelben. A kíváncsi horgász előbb-utóbb birtokolni akar egy halradart, amivel kielégítheti kíváncsiságát. Nem szán rá nagy összegeket kezdésnek, megelégszik egy jól bevált alap szerkezettel, olyannal, mint az ET Vezeték Nélküli halradar.

Az Energo Team vezeték nélküli halradarral vontatva térképezhetjük fel a meghorgászni kívánt víz tartalmát. A szonár vízbe érkezésekor automatikusan bekapcsol. A radar kijelzőjén a szonár alatt található halak, azok helyzete (mélység) és a fenék típusa (növény, kő stb.) is nyomon követhető.

Hatótávolsága: 100 méter, 0,7-40 méteres vízmélység pásztázása, (ami a használt elem minőségétől függően változhat). Energiatakarékos üzemmódban is működtethető. Töltöttség-kijelzővel ellátott.

TECHNIKAI ADATOK

Kijelző: TN/ANTI-UV LCD.

Háttérvilágítás: zöld led.

Elem: 4db AAA Alkaline elem.

Mérési egységek: Méter és láb.

Mérési tartomány: 0.7-100 m.

Szenzor lefedettsége: 90 fok.

Ehhez a radarhoz ajánlunk egy ET Outdoor Venus fejlámpát is, mely az éjszakai horgásztok elengedhetetlen kiegészítője.

Eddig a fejlámpák elemei, akkumulátorai a szerkezet elején helyezkedtek el, a ledek mögött. A Venus fejlámpa esetében ez a súly a hátsó részre került, így amellett, hogy kényelmes viseletet biztosít, nem fog előre bukni sem. Hatalmas fényerejével a távolban lévő tárgyakat is könnyedén szemügyre vehetjük, ehhez a használjuk a zoom funkciót. A kék színű, nagy fényerejű led ideális a horgászoknak, mivel a kék fény nem zavarja a halakat.

Jellemzők:

- Cseppálló,

- Több funkciós,

- Tölthető,

- Fókuszálható


EnergoTeam Halradar Szett

Értékelések és vélemények EnergoTeam Halradar Szett termékről

Írj te is értékelést!

Ha van a EnergoTeam Halradar Szett termékről tapasztalatod, használtad már, kérjük írd le egy mondatban, mit gondolsz róla. Értékelés írásával nem csak nekünk segítetesz, hogy minél pontosabb visszajelzést kapjunk az általunk forgalmazott termékekről, hanem az összes érdeklődőnek, vásárlónak segítesz a helyes döntésben!

EnergoTeam Halradar Szett - amit vásárlóink mondtak róla

Még senki sem írt értékelést erről a termékről. Ha van vele tapasztalatod, használtad már, kérjük írd le egy mondatban, mit gondolsz róla.

Értékelés írásával nem csak nekünk segítetesz, hogy minél pontosabb visszajelzést kapjunk az általunk forgalmazott termékekről, hanem az összes érdeklődőnek, vásárlónak segítesz a helyes döntésben!

Kiemelt ajánlatunk:

Ajándék etetőanyag minden rendeléshez
%akciós termékek »