Szuper áras Prologic ágy INGYEN kiszállítssal Részletek »

Delphin Bronx rodpod

INGYENES SZÁLLÍTÁS*

*Ha rendelésed összege (szállítási költség nélkül) eléri a 14.999 Ft-ot és előrefizetéssel rendezed (pl. online bankkártyás fizetés, PayPal vagy banki átutalás), akkor DÍJMENTESEN szállítjuk a választott POSTÁRA.

Készlet:
nem rendelhető A terméket jelen pillanatban mi sem tudjuk beszerezni, így nem tudod megrendelni.
Gyártó:
Jótállás:
24 hónap jótállás (garancia) a termékre.
Értesítsünk, ha érkezik a termékből, vagy ha lejjebb megy az ára?
Bronx Rod Pod

Bronx Rod Pod

cikkszám: 870000326, vonalkód: 8586018447577

súly : 2 kg szín : fekete anyag : alumínium tagok : 3 botos száll.méret : 80 x 20 x 5 cm jótállás : 24 hónap

18.372 Ft

egys.ár: 18372Ft/db

nem rendelhető A terméket jelen pillanatban mi sem tudjuk beszerezni, így nem tudod megrendelni.

ELÉGEDETT Fishing Time vásárlók:
Vásárlóink 4.82/5-re értékelnek bennünket. Tíz év alatt közel kétszázezer csomagot küldtünk ki.
INGYEN SZÁLLÍTÁS: postára, ha rendelésed összege eléri a 15.000 Ft-ot.
Szállítási módok:
GLS házhozszállítás
FoxPost csomagautomata
GLS csomagpontok
Postán átvehető csomag

Fizetési módok:
utánvét (fizetés a csomag átvételekor)
online bankkártyás fizetés
PayPal
banki átutalás

Delphin - Bronx 3 botos rod pod (bottartó állvány) ajándék hordtáskával

Teljesen fekete színre fújt, rendkívül stabil és sokoldalú, 3 botos rodpod (bottartó állvány), sok beállítási lehetőséggel bojlis horgászoknak és feederezéshez.

A Delphin Bronx rod podja ebben az árkategóriában az egyik legkedveltebb bottartó állvány a piacon, köszönhetően az ellenálló alumínium prfilokból, amiből készül és a kemény ABS csatlakozóknak. A Bronx rodpodon egyszerre maximum három horgászbot helyezhető el, így nem csak a fedeerhorgászok körében népszerű, hanem a bojlis horgászok is szívesen vásárolják. A 3 botos buzzbarra egyaránt erősíthetők különböző bottartó villák vagy elektromos kapásjelzők is (ezek nem képezik részét a csomagnak).
A Delphin Bronx rod pod egyedi összecsukási rendszerének köszönhetően kis helyet foglal, így kis szállítási mérete és könnyű súlya alkalmassá teszi olyan helyzetekben is, ahol sokat kell a vízparti horgászhelyig gyalogolni.

Ez a teljesen fekete rodpod az első pillanattól kezdve elnyeri minden horgász tetszését. Kivételesen könnyű és egyúttal rendkívül stabil és sokoldalú bottartó állvány. Az egyedülálló összecsukási rendszernek köszönhetően a Delphin BRONX egy kisméretű vászontokban is elfér, amely a horgászatra vezető úton minimális helyet foglal el. A szállítótok természetesen a csomagolás részét képezi. A rodpod alumínium profilokból készül rendkívül ellenálló ABS műanyagból gyártott csatlakozókkal. Mindez a BRONX hosszú élettartamát és alacsony tömegét garantálja. Ez a rodpod azt bizonyítja, hogy egy minőségi és teljesen működőképes bottartó állvány is kapható rendkívül előnyös áron.

A Delphin Bronx bottartó rodpod műszaki paraméterei

Botok száma: 3
Állványmagasság beállítása: 40-75 cm
Állványhossz beállítása: 80-130 cm
Tartók szélessége: 50cm
Anyag: alumínium / ABS csatlakozók
Szállítási méret: 80x20x5cm
Tömeg: 2kg





 

A termék eredetisége garantált. A fishingtime.hu kínálatában található összes Delphin termék eredeti és közvetlenül a gyártótól vagy megbízható forgalmazójától kerül beszerzésre.

Fizetési és szállítási módok

Fizetési módok:

  • utánvét (fizetés készpénzzel vagy bankkártyával a futárnak) (+499 Ft)
  • fizetés banki átutalással
  • online fizetés PayPal-lal
  • online bankkártyás fizetés
  • Cetelem Online Áruhitel
  • SZÉP kártyás fizetésre nincsen lehetőség!

Szállítási módok:

  • házhozszállítás GLS futárszolgálattal (1.790 Ft)
  • postán maradó csomag (1.590 Ft)
  • átvétel FoxPost csomagautomatából (1.190 Ft)

Ha a rendelésedben többféle termék is van, bevárjuk az utolsó beérkezését is és azután küldjük. Ha gyorsan meg szeretnéd kapni a csomagod, érdemes olyan termékeket összeválogatnod, amik készleten vannak.

Kiszállítás díja: 1.190 Ft-tól


INGYENES KISZÁLLÍTÁS

Ha a rendelt termékek árának összege (szállítási költség nélkül) eléri a 14.999 Ft-ot, akkor DÍJMENTESEN szállítjuk a választott POSTÁRA (postán átvehető csomagként).

30 napos elállás: a terméket 30 napon belül indoklás nélkül visszavásároljuk. A visszaszállítás költsége ez esetben a vásárlót terheli.

Vásárlói értékelések a Fishing Time horgász webáruházról

Vásárlóink 4.8/5 -re értékelnek bennünket.
Összes értékelés megtekintése »

5/5
Gyors,pontos,nagy választék.

Sándor Szalai, 3 hónapja
5/5
A rendelt termék a honlapon hirdetett 1 napos szállítási idővel megérkezett, ráadásul Karácsonyi időszakban!!! Profi

Gabóczi Tibor, 4 hónapja
5/5
Gyors és pontosszállitás elsőkörben,méretprobléma miatt visszaküldésre került az árú / az énhibámból/.Rendeltem egy másik nagyobb...

Szabó Sándor, 4 hónapja
5/5
5

Monostori Hortenzia , 4 hónapja

Értékelések és vélemények Delphin Bronx 3 botos rod pod (bottartó állvány) ajándék hordtáskával termékről

Írj te is értékelést!

Ha van a Delphin Bronx 3 botos rod pod (bottartó állvány) ajándék hordtáskával termékről tapasztalatod, használtad már, kérjük írd le egy mondatban, mit gondolsz róla. Értékelés írásával nem csak nekünk segítetesz, hogy minél pontosabb visszajelzést kapjunk az általunk forgalmazott termékekről, hanem az összes érdeklődőnek, vásárlónak segítesz a helyes döntésben!

Értékelésed:




Delphin Bronx 3 botos rod pod (bottartó állvány) ajándék hordtáskával vélemények

átlag 4.5 ( 11 értékelés alapján)

Kovács Zsolt, 10 hónapja

Egy év alatt gyakorlatilag használhatatlanná vált. Mind a 4 helyen, ahol a bottartókat lehet kis füllel rögzíteni, kipotyogtak belőle azok a műanyag betétek, amik megszorulnak, ha rögzíteni szeretném. Ennyi pénzért gagyi ez a része illetve ez a megoldás.

Besenyei Istvan, 3 éve

Tényleg jó minőség, és fél nap alatt megkülték! - délután rendelte, délelőtt meg isjött

Tamasovics Zoltàn, 3 éve

Kiváló minőség! Amikor megkaptam össze ragtam azt hittem elsö rá nézése .hogy nagyon gyenge! De volt alkalmam másnap. Ki probàlni! Kellemesen csalódtam! Brutàlis elhúzós kapàsoknàl sem bírta fel dönteni a hal! De még meg sem mozdult !nagyon jó vétel ! Természetesen egy nap alatt ez a termék is meg érkezett ! Mint szàmtalan alkalommal !

Kucsera S., 4 éve

A húsezer alatti kategóriában verhetetlen árban, minőségben. Nagyon szeretem. Bár a középső botvilla hely teljesne felesleges rá.

Sumi, 4 éve

Tényleg 24 órán belül kihozták a csomagot! Köszönöm!

kp, 4 éve

Én kétbotosnak használom, stabil, megbízható szerkezet. Nyilván ez egy könnyű rodpod, ne azt várd tőle. amit az ötven-százezres tízkilós állványoktól, de ha egy KÖNNYŰ és megbízható podot vásárolsz ebben a 10-20 ezres kategóriában, akkor ez egy jó választás.

simongyuri, 4 éve

egy nap alatt mekuldtek, kivalo bolt

Kovács Attila, 4 éve

megbízható, stabil rodpad, ennyi pénzért nagyon megéri

cseresznye péter, 4 éve

ebben az árkategóriában az egyik legjobb választás! egy éve használom, most vettünk egyet a fiamnak is. egy napon belül küldték. köszönöm fisching time!

STRANBINGER LÁSZLÓ, 4 éve

Jo az ára és megbizhatonak látcik és egyszerü

Czene Emil, 5 éve

Könnyen szállítható és összerakható .

Szállítás és fizetés
Rendelhetsz házhoszállítással vagy az ország több ezer csomagpontjára. Fizethetsz készpénzzel, kártyával, PayPallal vagy átutalással.
30 nap visszavásárlás
Nem tetszik a termék vagy nem jó a mérete? A törvényi 14 napos előírás helyett mi 30 napig indoklás nélkül visszavásároljuk vagy becseréljük.
Jótállás / garancia
A nálunk vásárolt termékekre a törvényben meghatározott jótállási feltételeket biztosítjuk, a jótállási időt a termékoldalon találod.
Árgarancia
Máshol megtaláltad olcsóbban? Mutasd meg nekünk, és megpróbálunk egy még annál is jobb árat adni Neked!

Gyakori kérdések

Mire jó a Delphin rodpod?

A rodpodok olyan bottartó állványok, amikre változatos vízparti körülmények közt is biztonságosan elhelyezheted a horgászbotjaidat, horgássz akár stégen, akár meredek parton, akár lapos vagy köves parton. A másik fő feladata a kapásjelzők és swingerek praktikus rögzítése.

Milyen rodpodot vegyek?

Ha csak ritkán horgászol pontyra, felesleges a több tízezer forintos modelleket venned, évi néhány használatra tökéletesen megfelelnek a 15 ezer forint körüli alapmodellek is. Ezek általában két botosak, de sokan használnak négybotos állványt is, amit ketten használnak, 2-2 bottal. Ha komolyabban űzöd a bojlis horgászatot, érdemes befektetni egy strapabíróbb, masszívabb, többféleképpen variálható rodpodba.

Feeder botot is tehetek a Delphin rod podra, vagy csak bojlis botot?

Igen, számos feederhorgász használ a klasszikus leszúrós vagy oldalkaros feeder bottartó helyett rodpodot, mert sok helyen könnyebben, praktikusabban elfér a botokkal. A rod podok menetébe a kapásjelző helyére általában becsavarhatók a folyóvízi feeder bottartó villák is.