Szuper áras Prologic ágy INGYEN kiszállítssal Részletek »

Beállított szűrők: × márka: Carp Expert × szűrők törlése

3 különböző típus!

Carp Expert
Advancer Tele univerzális teleszkópos bot

Carp Expert Advancer Tele. Kiváló minőségű, univerzális teleszkópos bot IM8 karbonból.
6.500 Ft/db
készleten (külső raktár)
6 különböző típus!

Carp Expert
Uni Tele

 Egyre inkább hajlamosak a horgászok temetni a teleszkópos rendszerű horgászbotokat.Azonban akinek fontos a...
9.999 Ft/db
nem rendelhető  

Teleszkópos horgászbotok, hagyományos Carp Expert teleszkópos horgászbotok, kicsire összecsukható horgász botok, kis szállítási méretű horgászbotok, akár nagypapáknak is. Olcsó és akciós univerzális teleszkópos pecabotok kaphatók horgász webshopunkban. Univerzális botok, kezdő botok, mindenesbotok, Carp Expert univerzálisbotok, amolyan mindenre egy picit jó botok. Univerzális botot is pergetéshez, feederezéshez, úszózáshoz is. Azoknak a horgászoknak ajánljuk kizárólag, akik keveset horgásznak, nem akarnak átdobni a tó másik oldalára és nem szeretnének komolyabb összeget fektetni a horgászatba vagy épp csak ki akarják próbálni a horgászatot, vagy annak egyes módszereit. Az univerzális botok megfelelhetnek a hagyományos fenekezéshez, pergetéshez, harcsázáshoz, úszózáshoz, úszós ragadozós horgászathoz, ezeken belül van lehetőségünk válogatni hossz, dobósúly alapján is, így pergetni, úszózni, közeli fenekezéshez tökéletes választás kezdőknek.

Gyakori kérdések

Mire jó az Carp Expert univerzális teleszkópos bot?

Mindenre egy picit, van amire alkalmasabb lehet, van amire kevésbé ez attól is függ, ezen belül milyen botot választunk. Rövidebb, kisebb súlyúak pergetni, hosszabbak pedig fenekezni.

Mitől univerzális egy teleszkópos horgászbot?

Nem lehet behatárolni a műszaki paraméterei alapján, hogy speciálisan milyen módszer kedvelőit célozta meg vele a gyártó.

Kik használnak Carp Expert univerzális telebotot?

Jellemzően kezdőknek készülnek, akik a sporttal szeretnének megismerkedni, vagy csak kikapcsolódni a vízparton.