kategóriák  
Black Cat DF Vertical LS
  

Black Cat DF Vertical LS

Értékelések: (írj te is vagy olvass értékeléseket)

Black Cat DF Vertical LS

Black Cat DF Vertical LS

Gyártó:

Ez a termék most nem rendelhető.

Értesítsünk, ha érkezik a termékből, vagy ha lejjeb megy az ára? értesítés beállítása

Magyarázat a Black Cat DF Vertical LS készletinformációihoz

Ha a rendelésedben többféle termék is van, bevárjuk az utolsó beérkezését is és azután küldjük. Ha gyorsan meg szeretnéd kapni a csomagod, érdemes olyan termékeket összeválogatnod, amik készleten vannak.


Black Cat DF Vertical LS

A harcsa vertikális horgászatához csak a legkiválóbb botanyagok alkalmasak. A Black Cat DF Vertical LS botjaia legkiválóbbak közül valók, több száz kapitális fogás igazolja ezt. A gyártó a bottörésre élettartam garanciát vállal. Ha ezt a botot eltöri a harcsa (nem fogja!), akkor kapsz egy újat!

Fizetés és szállítás

Ingyenes kiszállítás!

Ha most rendelsz Magyarországi címre, a postaköltséget és a csomagolási költséget mi álljuk!

Szállítási idő 1 munkanap! (14.00 óráig leadott utánvétes megrendelés, vagy átutalás esetén az ellenérték 14.00 óráig való beérkezésekor)

További szállítási információk és vásárlási tudnivalók »

Írj te is értékelést!

Ha van vele tapasztalatod, használtad már, kérjük írd le egy mondatban, mit gondolsz róla. Értékelés írásával nem csak nekünk segítetesz, hogy minél pontosabb visszajelzést kapjunk az általunk forgalmazott termékekről, hanem az összes érdeklődőnek, vásárlónak segítesz a helyes döntésben!

Black Cat DF Vertical LS - amit vásárlóink mondtak róla

átlag 5 (1 értékelés alapján)

, 2 éve

Ez a bot tényleg törhetetlennek tűnik. Vetrikális módszerhez tökéletes, Pille könnyű, vertikális wobbler veretését nem tompítja, kellően gyors irgalmatlan erőtartalékokkal. Kicsit nehéz szállítani hiszen egyrészes, de ettől olyan erős.

Add meg az e-mail címed és értesítünk az akciókról!