kategóriák  
Silstar Yokozuna Katai Heavy Feeder
AJÁNDÉK Timár Mix etetőanyagot adunk Részletek »

Silstar Yokozuna Katai Heavy Feeder

Silstar Yokozuna Katai Heavy Feeder

Silstar Yokozuna Katai Heavy Feeder

*A képen látható Fishing Time vízjel magán a terméken valójában nem szerepel.

Gyártó:

Ez a termék most nem rendelhető.

Értesítsünk, ha érkezik a termékből, vagy ha lejjebb megy az ára? értesítés beállítása

Silstar Yokozuna Katai Heavy Feeder

Az új Silstar Yokozuna Feeder bot tervezésénél a fő szempont a bot súlyának a csökkentése mellett a bot prabolikájának és balanszának a megfelelő összhangja volt. Éppen ezért a blank alapanyaga TC24 karbon, finom keresztszál erősítéssel. A bot gerinces, húzásra keményedő. A keresztszál erősítés további tartalékot képez. A parafa nyél elegáns és jó fogást biztosít. A kiváló minőségű, magas kopásállóságú SIC gyűrűk könnyű keretben vannak elhelyezve. Az új SIC gyűrűk meggátolják, hogy a a zsinór felmelegedjen és károsodjon a nagy távolságra történő távdobásoknál. A bothoz 3 db rezgő spicc áll rendelkezésre. heavy, medium és light érzékenységgel.


Silstar Yokozuna Katai Heavy Feeder

Értékelések és vélemények Silstar Yokozuna Katai Heavy Feeder termékről

Írj te is értékelést!

Ha van a Silstar Yokozuna Katai Heavy Feeder termékről tapasztalatod, használtad már, kérjük írd le egy mondatban, mit gondolsz róla. Értékelés írásával nem csak nekünk segítetesz, hogy minél pontosabb visszajelzést kapjunk az általunk forgalmazott termékekről, hanem az összes érdeklődőnek, vásárlónak segítesz a helyes döntésben!

Silstar Yokozuna Katai Heavy Feeder - amit vásárlóink mondtak róla

átlag 4.5 ( 2 értékelés alapján)

, 4 éve

Számomra kicsit "durung"érzetet kelt,de iszonyatosan erős extra nagy súlyokat is lehet vele dobni. Néha még harcsázni is viszem mert extra élmény vele a fárasztásuk!

, 4 éve

Jól állja a folyóvízi horgászat megpróbáltatásait is. Ennyi pénzért egy igazán jó feederbotot kaphattam. Nagyon jól elnyelte a termetesebb halak kirohanásait is. Kényelmes vele a horgászat.

Kiemelt ajánlatunk:

Ajándék etetőanyag minden rendeléshez
%akciós termékek »