Szuper áras Prologic ágy INGYEN kiszállítssal Részletek »

Prologic C-Series SC XD bojlis bot (3 részes)

INGYENES SZÁLLÍTÁS*

*Ha rendelésed összege (szállítási költség nélkül) eléri a 14.999 Ft-ot és előrefizetéssel rendezed (pl. online bankkártyás fizetés, PayPal vagy banki átutalás), akkor DÍJMENTESEN szállítjuk a választott POSTÁRA.

Készlet:
nem rendelhető A terméket jelen pillanatban mi sem tudjuk beszerezni, így nem tudod megrendelni.
Gyártó:
Jótállás:
12 hónap jótállás (garancia) a termékre.
Értesítsünk, ha érkezik a termékből, vagy ha lejjebb megy az ára?
C-SERIES SC 12’/3.60M 3.5LBS 3SEC 50MM XD

C-SERIES SC 12’/3.60M 3.5LBS 3SEC 50MM XD

cikkszám: 72811, vonalkód: 5706301728111

hossz : 360cm súly : 480g anyag : Carbon markolat : Parafa dobósúly : 3.5lbs tagok : 3 akció : Gyors száll.hossz : 130cm jótállás : 12 hónap

24.999 Ft

egys.ár: 24999Ft/db

nem rendelhető A terméket jelen pillanatban mi sem tudjuk beszerezni, így nem tudod megrendelni.

ELÉGEDETT Fishing Time vásárlók:
Vásárlóink 4.82/5-re értékelnek bennünket. Tíz év alatt közel kétszázezer csomagot küldtünk ki.
INGYEN SZÁLLÍTÁS: postára, ha rendelésed összege eléri a 15.000 Ft-ot.
Szállítási módok:
GLS házhozszállítás
FoxPost csomagautomata
GLS csomagpontok
Postán átvehető csomag

Fizetési módok:
utánvét (fizetés a csomag átvételekor)
online bankkártyás fizetés
PayPal
banki átutalás

Prologic - C-Series SC XD bojlis bot (3 részes)

Prologic C-Series SC AR. Remek bojlis bot szemgyönyörködtető kinézettel.

Ugyanazt a fantasztikus teljesítményt kínálja, mint a többi C-series, olyan stílussal és tulajdonságokkal kombinálva, amely csak a prémium botokra jellemző. Az új C-series SC termékcsalád valóban kiváló választás a pontyozó botok világában. Az SC a vékony parafa rövidítése, és a termékcsalád számos műszaki fejlesztésen és alkatrész-frissítésen ment keresztül, hogy igazán kiemelkedő legyen. A gyönyörűen kiegyensúlyozott és jól kidolgozott szuper vékony blank rendkívül érzékeny, és két különböző akciójú változatban érhető el. Az AR modell egy univerzális, félparabolikus akció, míg az XD modellt gyors, pontos és erőteljes, hosszú dobásokhoz tervezett akció jellemzi. Kétrészes, háromrészes és Com-Pact változat is elérhető, hogy minden horgász számára az egyéni igényeinek megfelelő botot kínálhassunk. A termékcsalád minden 3,6 m és 3,9 m hosszúságú modellje 50 mm-es MM-sorozatú könnyű keverőgyűrűvel van felszerelve (40 mm a 3 m hosszúságú és a Com-Pact változatoknál), valamint törésgátlós spiccgyűrűkkel. Az elegáns, sűrűn rétegzett blank tükröződésmentes felülettel és visszafogott külső jegyekkel rendelkezik, amely tökéletesen illik az 1K-s borítástól az esztergált, szellőzős Inspire-stílusú orsótartóig. A bot kényelmes és biztonságos fogásáról az ultravékony és stílusos parafaborítás gondoskodik, amelynek a végén gumírozott, kiszélesedő rész található. A C-Series SC sorozatot a 3,6 m-es, 5 lb-s kombinált Spod és Marker bot teszi teljessé, amely finoman hangolt, különösen feszes, gerinces XD akcióval büszkélkedhet. A bot könnyedén és hatékonyan képes a nagy rakétákat is katapultálni, ugyanakkor elég érzékeny ahhoz, hogy a tómeder minden rejtett részletéről visszajelzést adjon a horgásznak a jelölés és a meder feltérképezése során.

• Szuper vékony, sűrűn rétegzett blank
• 50 mm-es könnyű MM-Series gyűrűk (40 mm-es 3 lb-s és kisebb modelleken)
• 16 mm-es törésgátlós spiccgyűrű
• HD szellőzésű Inspire orsótartó
• Vékony parafa (SC) nyél
• AR és XD akciójú változatok
• Kombinált spod és marker bot is a termékcsalád része
• Kétrészes, háromrészes vagy kétrészes/tele Com-Pact változatban kapható



C-Series SC XD

Offering the same fantastic performance levels as our C-Series combined with style and features you would only expect to find on premium rods, our new C-Series SC range is a truly outstanding choice in the world of carp rods. The SC stands for slim cork, and the range has been put through a series of technical advances and component upgrades to make it really stand out. Beautifully balanced and well finished, the super slim blank is extremely responsive and offers two different dedicated playing and casting actions – the AR model is an all-round semi parabolic player’s action, while the XD model is designed for fast, accurate and powerful long casting. Two-piece, three-piece and Com-Pact versions are available, to offer anglers the type of rod that suits their personal fishing style.
Every 12ft and 13ft model in the range is fitted with casting efficient 50mm MM-Series lightweight performance guides (40mm on the 10ft and Com-Pact versions), which are further complemented with anti-frap tip guides. The sleek, high modular blank features an anti-reflective finish with understated cosmetics that blends perfectly from the 1K wrap down towards the machine-cut, vented Inspire-styled reel seat. A comfortable and secure grip on the rod is ensured by an ultra-slim and stylish cork wrap that features a rubberised, flared section at the butt.
Completing the C-Series SC range is the 12ft 5lb combined Spod and Marker rod, which boasts a finely tuned XD action with special attention to responsiveness and recovery speed. The rod is capable of launching big loads effortlessly and efficiently, yet responsive enough to transmit every hidden detail of the lakebed back to the angler when marking and feature finding.

Super-slim, high modular blank
50mm lightweight MM-Series guides (40mm on 3lb and bellow models)
16mm anti-frap tip guide
HD-vented Inspire reel seat
Slim cork (SC) handles
AR or XD playing and casting actions
Combined spod and marker rod included in the range
Available in two-piece, three-piece or two-piece/tele Com-Pact versions
A termék eredetisége garantált. A fishingtime.hu kínálatában található összes Prologic termék eredeti és közvetlenül a gyártótól vagy megbízható forgalmazójától kerül beszerzésre.

Fizetési és szállítási módok

Fizetési módok:

  • utánvét (fizetés készpénzzel vagy bankkártyával a futárnak) (+499 Ft)
  • fizetés banki átutalással
  • online fizetés PayPal-lal
  • online bankkártyás fizetés
  • Cetelem Online Áruhitel
  • SZÉP kártyás fizetésre nincsen lehetőség!

Szállítási módok:

  • házhozszállítás GLS futárszolgálattal (1.790 Ft)
  • postán maradó csomag (1.590 Ft)
  • átvétel FoxPost csomagautomatából (1.190 Ft)

Ha a rendelésedben többféle termék is van, bevárjuk az utolsó beérkezését is és azután küldjük. Ha gyorsan meg szeretnéd kapni a csomagod, érdemes olyan termékeket összeválogatnod, amik készleten vannak.

Kiszállítás díja: 1.190 Ft-tól


INGYENES KISZÁLLÍTÁS

Ha a rendelt termékek árának összege (szállítási költség nélkül) eléri a 14.999 Ft-ot, akkor DÍJMENTESEN szállítjuk a választott POSTÁRA (postán átvehető csomagként).

30 napos elállás: a terméket 30 napon belül indoklás nélkül visszavásároljuk. A visszaszállítás költsége ez esetben a vásárlót terheli.

Vásárlói értékelések a Fishing Time horgász webáruházról

Vásárlóink 4.8/5 -re értékelnek bennünket.
Összes értékelés megtekintése »

5/5
Gyors,pontos,nagy választék.

Sándor Szalai, 3 hónapja
5/5
A rendelt termék a honlapon hirdetett 1 napos szállítási idővel megérkezett, ráadásul Karácsonyi időszakban!!! Profi

Gabóczi Tibor, 4 hónapja
5/5
Gyors és pontosszállitás elsőkörben,méretprobléma miatt visszaküldésre került az árú / az énhibámból/.Rendeltem egy másik nagyobb...

Szabó Sándor, 4 hónapja
5/5
5

Monostori Hortenzia , 4 hónapja

Értékelések és vélemények Prologic C-Series SC XD bojlis bot (3 részes) termékről

Írj te is értékelést!

Ha van a Prologic C-Series SC XD bojlis bot (3 részes) termékről tapasztalatod, használtad már, kérjük írd le egy mondatban, mit gondolsz róla. Értékelés írásával nem csak nekünk segítetesz, hogy minél pontosabb visszajelzést kapjunk az általunk forgalmazott termékekről, hanem az összes érdeklődőnek, vásárlónak segítesz a helyes döntésben!

Értékelésed:




Prologic C-Series SC XD bojlis bot (3 részes) vélemények

Még senki sem írt értékelést erről a termékről. Ha van vele tapasztalatod, használtad már, kérjük írd le egy mondatban, mit gondolsz róla.

Értékelés írásával nem csak nekünk segítetesz, hogy minél pontosabb visszajelzést kapjunk az általunk forgalmazott termékekről, hanem az összes érdeklődőnek, vásárlónak segítesz a helyes döntésben!

Szállítás és fizetés
Rendelhetsz házhoszállítással vagy az ország több ezer csomagpontjára. Fizethetsz készpénzzel, kártyával, PayPallal vagy átutalással.
30 nap visszavásárlás
Nem tetszik a termék vagy nem jó a mérete? A törvényi 14 napos előírás helyett mi 30 napig indoklás nélkül visszavásároljuk vagy becseréljük.
Jótállás / garancia
A nálunk vásárolt termékekre a törvényben meghatározott jótállási feltételeket biztosítjuk, a jótállási időt a termékoldalon találod.
Árgarancia
Máshol megtaláltad olcsóbban? Mutasd meg nekünk, és megpróbálunk egy még annál is jobb árat adni Neked!

Gyakori kérdések

Teleszkópos vagy 2-3 részes Prologic bojlis botot vegyek?

Ma már a teleszkópos botok is megbízható minőséget képviselnek a jobb márkáktól, ha a szállítás miatt praktikusabb, akkor a legnagyobb nyugalommal megvásárolhatjuk. Népszerűbb ellenben bármilyen botról is beszélünk, ha nem teleszkópos.

Tavi horgász vagyok és első Prologic bojlis botomat tervezem megvásárolni, hány méteres és librás botot vegyek?

3,6 méter vagy ha távolabbra horgásznunk, akkor 3,9 méteres 3,5 librás botot ajánlunk.

Sokan kérdezik keverő gyűrű átmérőjének nagyságát a bojlis botokon, miért fontos ez?

Jellemzően 40-es és 50-es keverővel kerülnek a bojlis botok forgalomba. A keverő gyűrűnek nagy szerepe van a dobási távolságban, ezért sokan preferálják a nagyobb gyűrűt, reménykedve a kisebb súrlódásban, így a hosszabb dobásokban.

2 vagy 3 részes Prologic bojlis bot a jobb?

Minél kevesebb a tag, annál kisebb az esély, hogy egy toldásnál meghibásodik a bot, vagy eltörik, de ez manapság már elényésző, szinte nem létező probléma, de a horgászok még mindíg tartanak tőle. Szállítási hossz miatt nagyon sokan 3 vagy inkább 4 részes bojlis botot választanak.