Szuper áras Prologic ágy INGYEN kiszállítssal Részletek »

Trakker DEFY - spod bot

Hitelre is!
Áruhitellel: 6.610 Ft / hó
INGYENES SZÁLLÍTÁS*

*Ha rendelésed összege (szállítási költség nélkül) eléri a 14.999 Ft-ot és előrefizetéssel rendezed (pl. online bankkártyás fizetés, PayPal vagy banki átutalás), akkor DÍJMENTESEN szállítjuk a választott POSTÁRA.

Készlet:
nem rendelhető A terméket jelen pillanatban mi sem tudjuk beszerezni, így nem tudod megrendelni.
Gyártó:
Jótállás:
12 hónap jótállás (garancia) a termékre.
Cetelem online áruhitellel is megvásárolhatod!
Értesítsünk, ha érkezik a termékből, vagy ha lejjebb megy az ára?
DEFY - spod bot

DEFY - spod bot

cikkszám: 223601, vonalkód: 5060461943723

hossz : 360cm tagok : 2 jótállás : 12 hónap

71.999 Ft

egys.ár: 71999Ft/db

nem rendelhető A terméket jelen pillanatban mi sem tudjuk beszerezni, így nem tudod megrendelni.

ELÉGEDETT Fishing Time vásárlók:
Vásárlóink 4.82/5-re értékelnek bennünket. Tíz év alatt közel kétszázezer csomagot küldtünk ki.
INGYEN SZÁLLÍTÁS: postára, ha rendelésed összege eléri a 15.000 Ft-ot.
Szállítási módok:
GLS házhozszállítás
FoxPost csomagautomata
GLS csomagpontok
Postán átvehető csomag

Fizetési módok:
utánvét (fizetés a csomag átvételekor)
online bankkártyás fizetés
PayPal
banki átutalás

Trakker - DEFY - spod bot

A Defy Spod/Marker horgászbot a csúcskategóriás Propel Spod/Marker típus kedvezőbb árfekvésű változata, amelyet a Trakker Products kizárólag speciális igényekre, az etetőrakéták és spomb-ok nagy távolságra való pontos bejuttatására fejlesztette ki.

Egyedi kialakításuknak köszönhetően azonban ezek a botok kiválóan alkalmasak a mederfenék /markerezéssel való/ pontos letapogatására is. A botok megalkotásával a Trakker Products egy új szinte lépett, mivel a legújabb gyártási technológiának köszönhetően a Defy Spod/Marker botok figyelemre méltó fő jellemzője, hogy a merev alsó részhez egy igen érzékeny és rugalmas spicctag / botvég/ párosul. Ennek a zseniális kialakításnak köszönhetően az etetőeszközök sokkal gyorsabban „átfordulnak” és megszüntetik a dobás kezdetekor fellépő ingadozásukat, így a botokkal maximális pontosság, nagyobb távolság érhető el. Egyszóval valódi csúcsteljesítményt eredményez. A spicc puhaságának köszönhetően a bot gyorsabb akciót, (úgynevezett „Fast Action”) generál, így a „spomb-ok” bedobása sokkal könnyebbé válik. A kiváló minőségét illetően nincs kompromisszum, ezáltal a bottestek kiemelkedően jól bírják a hosszú távon való erőhatást és terhelést. A diszkrét és letisztult finoman megmunkált „blank” lakkozott „fényes” fekete felülete tartóssá és védetté teszi a bottestet, így jobban ellenáll majd az „idő vasfogának” illetve az esetleges sérüléseknek, karcoknak, tehát sok évig valóban mutatósak lesznek. A Defy botok a legtöbb embernek tökéletesen megfelelnek, nagyjából 100 méter körüli dobásokat biztosítva egy teljesen átlagos dobótechnikával rendelkező horgászok számára. Mindezeken felül a visszafogott stílusú, de még is szemet gyönyörködtető Defy kiválóan alkalmas a markerúszóval való víz alatti akadályok, tereptárgyak, vízi növényzet, stb, feltérképezésére, mivel kialakításánál fogva (puha spicc rész, erős és merev alsó rész) lehetővé teszi a mederfenéken lévő kontúrváltozások észlelését, valamint az aljzat megkülönböztetését (lágyabb, keményebb mederfenék). A markerúszós mélységméréshez az alsó bottesten elhelyezésre került 2 jel is, amelyek jól látható, de diszkrét módon „türemkednek” ki a bottest felületén. (az egyik jel az orsó tartótól számítva 30cm-re, míg a másik 60cm-re helyezkedik el). Klasszikus, „egycsavaros”, kúpos kialakítású, kellemes fogás biztosító orsótartóval (eredeti Japán Fuji DNPS) nagyméretű „Anti-frap” gyűrűkkel (50mm-es keverőgyűrűtől a 16mm-es spiccgyűrűig) egyszerű, hagyományos „osztott nyéllel”, ergonomikus, úgynevezett „shrink EVA” (zsugorfóliás) markolattal, és lézerrel maratott végdugóval kerül forgalomba. Kapható 3,60 illetve 3,90-es verzióban. Puha pamut tartózsákban szállítva.





 

A termék eredetisége garantált. A fishingtime.hu kínálatában található összes Trakker termék eredeti és közvetlenül a gyártótól vagy megbízható forgalmazójától kerül beszerzésre.

Fizetési és szállítási módok

Fizetési módok:

  • utánvét (fizetés készpénzzel vagy bankkártyával a futárnak) (+499 Ft)
  • fizetés banki átutalással
  • online fizetés PayPal-lal
  • online bankkártyás fizetés
  • Cetelem Online Áruhitel
  • SZÉP kártyás fizetésre nincsen lehetőség!

Szállítási módok:

  • házhozszállítás GLS futárszolgálattal (1.790 Ft)
  • postán maradó csomag (1.590 Ft)
  • átvétel FoxPost csomagautomatából (1.190 Ft)

Ha a rendelésedben többféle termék is van, bevárjuk az utolsó beérkezését is és azután küldjük. Ha gyorsan meg szeretnéd kapni a csomagod, érdemes olyan termékeket összeválogatnod, amik készleten vannak.

Kiszállítás díja: 1.190 Ft-tól


INGYENES KISZÁLLÍTÁS

Ha a rendelt termékek árának összege (szállítási költség nélkül) eléri a 14.999 Ft-ot, akkor DÍJMENTESEN szállítjuk a választott POSTÁRA (postán átvehető csomagként).

30 napos elállás: a terméket 30 napon belül indoklás nélkül visszavásároljuk. A visszaszállítás költsége ez esetben a vásárlót terheli.

Vásárlói értékelések a Fishing Time horgász webáruházról

Vásárlóink 4.8/5 -re értékelnek bennünket.
Összes értékelés megtekintése »

5/5
Gyors,pontos,nagy választék.

Sándor Szalai, 3 hónapja
5/5
A rendelt termék a honlapon hirdetett 1 napos szállítási idővel megérkezett, ráadásul Karácsonyi időszakban!!! Profi

Gabóczi Tibor, 3 hónapja
5/5
Gyors és pontosszállitás elsőkörben,méretprobléma miatt visszaküldésre került az árú / az énhibámból/.Rendeltem egy másik nagyobb...

Szabó Sándor, 4 hónapja
5/5
5

Monostori Hortenzia , 4 hónapja

Értékelések és vélemények Trakker DEFY - spod bot termékről

Írj te is értékelést!

Ha van a Trakker DEFY - spod bot termékről tapasztalatod, használtad már, kérjük írd le egy mondatban, mit gondolsz róla. Értékelés írásával nem csak nekünk segítetesz, hogy minél pontosabb visszajelzést kapjunk az általunk forgalmazott termékekről, hanem az összes érdeklődőnek, vásárlónak segítesz a helyes döntésben!

Értékelésed:




Trakker DEFY - spod bot vélemények

Még senki sem írt értékelést erről a termékről. Ha van vele tapasztalatod, használtad már, kérjük írd le egy mondatban, mit gondolsz róla.

Értékelés írásával nem csak nekünk segítetesz, hogy minél pontosabb visszajelzést kapjunk az általunk forgalmazott termékekről, hanem az összes érdeklődőnek, vásárlónak segítesz a helyes döntésben!

Szállítás és fizetés
Rendelhetsz házhoszállítással vagy az ország több ezer csomagpontjára. Fizethetsz készpénzzel, kártyával, PayPallal vagy átutalással.
30 nap visszavásárlás
Nem tetszik a termék vagy nem jó a mérete? A törvényi 14 napos előírás helyett mi 30 napig indoklás nélkül visszavásároljuk vagy becseréljük.
Jótállás / garancia
A nálunk vásárolt termékekre a törvényben meghatározott jótállási feltételeket biztosítjuk, a jótállási időt a termékoldalon találod.
Árgarancia
Máshol megtaláltad olcsóbban? Mutasd meg nekünk, és megpróbálunk egy még annál is jobb árat adni Neked!

Gyakori kérdések

Teleszkópos vagy 2-3 részes Trakker bojlis botot vegyek?

Ma már a teleszkópos botok is megbízható minőséget képviselnek a jobb márkáktól, ha a szállítás miatt praktikusabb, akkor a legnagyobb nyugalommal megvásárolhatjuk. Népszerűbb ellenben bármilyen botról is beszélünk, ha nem teleszkópos.

Tavi horgász vagyok és első Trakker bojlis botomat tervezem megvásárolni, hány méteres és librás botot vegyek?

3,6 méter vagy ha távolabbra horgásznunk, akkor 3,9 méteres 3,5 librás botot ajánlunk.

Sokan kérdezik keverő gyűrű átmérőjének nagyságát a bojlis botokon, miért fontos ez?

Jellemzően 40-es és 50-es keverővel kerülnek a bojlis botok forgalomba. A keverő gyűrűnek nagy szerepe van a dobási távolságban, ezért sokan preferálják a nagyobb gyűrűt, reménykedve a kisebb súrlódásban, így a hosszabb dobásokban.

2 vagy 3 részes Trakker bojlis bot a jobb?

Minél kevesebb a tag, annál kisebb az esély, hogy egy toldásnál meghibásodik a bot, vagy eltörik, de ez manapság már elényésző, szinte nem létező probléma, de a horgászok még mindíg tartanak tőle. Szállítási hossz miatt nagyon sokan 3 vagy inkább 4 részes bojlis botot választanak.