4 különböző méretben!

Delphin
Delphin QUEEN - női póló

100% pamutból készült minőségi, stílusos női póló a Delphin logójával.
5.299 Ft/db
készleten (külső raktár)Szállítás: 3-6 munkanap.
5 különböző méretben!
4 különböző méretben!

Női horgász pólók, horgász pólók nőknek, női horgászpólók, Simms női horgász pólók, rövidujjó női pólók, Delfin női horgászpólók különféle színekben, mintákkal találhatók ebben a kategóriában. Sportos elegáns rövidujjú pólókat tartalmaz a női horgász pólók kategória. Kiváló ajándék horgász nőknek. Többnyire a női horgász pólók pamut anyagúak (figyelem, nem aktív sportolásra való termék, a pamut magába szívja az izzadságot és nehezen párolog ki belőle, sokáig vizes marad), nem kifejezetten túra jellegű, aktív horgászatra ajánljuk, inkább leülős pecára, vagy ha családi horgásztúrára megyünk ezek kényelmes viseletek lehetnek. Ezek a női horgászpólók akár a hétköznapi viseletre is alkalmasak, színviláguk, mintázatuk, szabásuk és mondern dizájnjuk abszolút alkalmasság teszi a termékeket utcai hordásra is (nagykabát nélkül). Amennyiben nem felelt meg a méret, úgy írjon nekünk és ha van elérhető készlet a kívánt méretből és típusból, úgy természetes a termék visszatérítését követően kicseréljük.

Gyakori kérdések

Miben különböznek a női horgász pólók a férfitól?

Összetételében nem, de szabásában és színvilágában eltérnek egymásról.

Ezek a pólók nyáron védenek a napsugarak ellen?

Nem, ebben erős UV sugárzásban leéghetünk. Érdemes körülnézni a Simm’s női sportruházat kategóriában, ott több UV szűrős ruhát is találni.

Ezek többségében pamut anyagú termékek, aktív horgászatra alkalmasok?

Nem, a pamut átnedvesedik és nem engedi kipárologni a vizet, így kellemetlen érzést kelt. A sportruházat kategóriában számos terméket találni, amik anyaga technikai, elvezetik az izzadságot, ami elpárolog, szárazon és némelyik melegen tartja a testet.

Női horgász póló márkák, amiket beszerezhetsz nálunk: