Adunk egy 1.500 Ft-os kupont, ha feliratkozol hírlevelünkre! Részletek »
11 különböző méretben!
11 különböző méretben!
10 különböző méretben!
13 különböző méretben!
9 különböző méretben!
5 különböző méretben!
2 különböző méretben!

Női gázlóruhák, Simms gázlóruhák nőknek, női mellescsizmák, melles csizma női, gázlóruha női. Ebben a kategóriában találhatóak a kifejezetten női horgászoknak fejlesztett gázlóruhák. Karcsúsított, kis lábmérettel készült ruhák ugyan azokkal a beépített techológiákkal készülnek, mint a férfi változatok. A ruhák mindenesetben lélegző rétekek felhasználásval készülnek, amik a párát kiengedi, a vizet viszont kívül tartják. A ruhák jellemzően csizma nélkül, egy neoprén zokniban végződnek, erre húzzuk a gázlóbakancsot. A ruhák finom pólusai eltömődhetnek, ha sáror, zavaros vizekben használjuk, így élettartama lecsökkenhet.
Beépített márka a Simms ruhákba például a GORE-TEX® Pro Shell vagy a szabadalmaztatott TIZIP® oldalsó cipzár, amely leegyszerűsíti a be- és kikapcsolási folyamatot. Ezek a sokoldalú alappillérek megőrzik a mobilitást és egész napos kényelmet biztosítanak. Találhatunk a ruhákon mellzsebet, ami kényelmes, komfortos belső meleg béléssel kézmelegítőként funkcionál hidegebb napokon és a legtöbb ruhán kihajtható Tippet Tender ™ az elengedhetetlen kellékeinek tárolására, amiknek kéznél kell lenniük. A ruhákat horgászat után jól szellőző helyen szárítsuk meg, nehogy bepenészedjenek.

Gyakori kérdések

Lehet-e javítani a Simms ruhát, ha kiszakad vagy elkopik a zoknija?

Igen, a Simm’s minden ruhát tud javítani - amennyiben a vásárló igényli -, a neoprén zoknikat pedig egy az egyben cserélik a műhelyben.

Hogy hogy nincs csak egy zokni a ruha alján, nem ázik be?

Nem, ez egy vízálló neoprén anyag, a bakancsba bemegy a víz, de ruha és a zokni része zárazon tartja viselőjét.

Nem ideg ez a Simms ruha hideg vízben?

De igen, érdemes aláöltözettel felvenni minden használatkor, nyáron egy vékonyabb aláöltözet javasolt, ami elvezeti az izzadságot testünkről, hidegebb hónapokban, vagy vízben pedig kényelmesen alá fogunk tudni öltözni és alá is kell!