Ajándék Timár Mix etetőanyag minden rendeléshez! Részletek »
6 különböző méretben!
6 különböző méretben!
6 különböző méretben!
6 különböző méretben!
6 különböző méretben!
6 különböző méretben!
6 különböző méretben!
7 különböző méretben!
6 különböző méretben!

Női felsőruházat, Simms női horgász kabátok, női túrakabátok, női horgászruházat, Simms női kabátok, Simm’s női vízálló kabátok, kapucnis női kabátok, női ruházat vitorlázáshoz. Ez a női felsőruházati kategória külső, vagy magyarosan felső réteget tartalmaz, mint a női kapucnis kabátok, vízálló és szélálló lélegző anyagból készült dszekik vagy vastag, melegen tartó kabátok, kapucnis, enyhén sztreccses anyagból, de találhatunk benne női kantáros nadrágot is, ami szél és vízálló is egyben.
A Simm’s mindig is kiemelt figyelmet szentelt a minőségnek és a technikai tulajdonságoknak, nincs ez másképp a női felsőruházatban sem. Minden időjárási körülményre találhatunk a márka választákában megfelelő terméket, ami komfortos horgászatot, túrázást, szabadidős tevékenységet biztosít. A legtöbb ruhába be van építve a GORE-TEX, azaz lélegzők, a párát kiereszti, de a vizet, esőtt kívül tartja.

Gyakori kérdések

Milyen sportokhoz ajánlottak a női ruhák?

Bár a Simm’s itthon a horgászok körében ismert leginkább, ruházata alkalmas kiránduláshoz, túrázáshoz, vitorlázáshoz, kerékpározáshoz is vagy gyorsgyalogláshoz akár nordic walkingozni is.

Mennyire méretarányosak a női ruhák?

Kicsit talán inkább túlméretezettek, rászámolni nem javasolt.

Mi az a Toray a Simms ruhákban?

A Simms a Toray (1926-óta működő cég) anyagát két rétegben használja egyses ruhákban, hogy az izzadság tudjon távozni és hogy 10.000 m vízoszlopig megvédje viselőjét. A Toray 8000 alkalmazottal dolgozik 26 országban textíliák és vegyszerek fejlesztésén.

Női felsőruházat márkák, amiket beszerezhetsz nálunk:

%akciós termékek »