Szuper áras Prologic ágy INGYEN kiszállítssal Részletek »

Női aláöltözetek, Simms női meleg aláöltözetek, női túra aláöltözet, Simms női horgász aláöltözők. A réteges öltökzödés a hidegben, különösen a hideg vízben állva még nagyobb figyelmet kell kapjon, ha az aláöltözők között válogatunk. Melegen kell tartson minket, el kell vezesse az izzadságot menetelés, túrázás közben és komfortos tapintásával kényelmes viseletet kell biztosítania egész nap. Külön vásárolható alsó és felső rétegek.

Első rétegként a testhez simuló termékeknél számos modellben megtalálható a Simm’s két saját fejlesztésű 100% polyester beépített levédett márkája Polartec® Thermal Pro®. Ez a szövet kiváló előnyöket nyújt a hagyományos gyapjúval szemben:
- melegség súly nélkül,
- jól lélegző,
- gyorsan száradó,
- tartós,
- könnyen ápolható.

A második aláöltöző réteg egy lazább középső réteg, leginkább egy melegítő alsóra vagy felsőre hasonlít. Jól tartja a hőt, de a párát, izzadtságot kiengedi. Zor körülmények között ajánlatos a második réteg is alánk, főként, ha vízben állva horgászunk, de akár egy vadlesen való huzamosabb ideig való tartózkodás során is jó haszna van a két alsó rétegnek.

Gyakori kérdések

Szintetikus vagy gyapjú Simms aláöltözetet válasszak?

Amennyiben megteheted, úgy a merinói gyapju mellett dönts, de a Simm’s előrukkolt egy saját fejlesztésű aláöltözettel is, ami a merinói gyapjúval szállt versenybe. Az aláöltözet az a réteg, ami elsőnek megfogja a testünk melegét és átvezeti bőrünkről az izzadságot majd külső felületén elpárologtatja. Erre öltözködve kevésbé technikai termékkekel is már elérhetjük célunk, hogy melegen és komfortosan sportolhassunk a szabadban hideg időjárási körülmények között is.

Egy hagyományos szintetikus aláöltözetet mire ajánljátok?

Ezt kevésbé horgászni, inkább aktív tevékenyséhez, mint például a futás, kerékpározás.

A Simm’s Polartec® Thermal Pro® védjegyekel forgalomba kerülő ruhákat hogy tisztítsuk?

Gépi mosás és öblítés hideg vízben, kímélő ciklussal. Keveset szárítsa, majd azonnal távolítsa el a gépből. Ne szárítsa gépben szárazra, fehérítse, vasalja vagy gőzölje.