Szuper áras Prologic ágy INGYEN kiszállítssal Részletek »

Beállított szűrők: × márka: Carp Zoom × szűrők törlése

Carp Zoom
Szúnyoghálós kalap

Carp Zoom Szúnyoghálós kalap Egy méretbenTávol tartja a fejtől a szúnyogokat és egyéb rovarokat
2.999 Ft/db
készleten (külső raktár)

Utolsó darabok a raktárból, SZUPER ÁRON:

Rovarvédő ruha, Carp Zoom rovarvédő ruhák, szúnyog elleni ruha, szúnyogcsípés elleni ruhák, rovarcsípés elleni ruházat. Ezek a termékek az olyan begetségeket is terjesztő rovarokat, mint a malária vagy dengue is távol tartanak, jelentősen csökkentve az esélyét a csípésnek. Míg a sapkák, kalapok közt találunk olyat, ami hálóval és vagy beépített Insect Shield anyaggal tartják távol a rovarokat, addig a ruházatok közt hálósat nem, de például a Simms BugStopper ruháknál a világon elsőként megjelent Insect Shield anyagot használták fel, amit számos más világmárka használ rovarvédelemmel ellátott ruháinál.

Mi az Insect Shield?
Egy olyan rovarvédő eljárás, mely szorosan köti a szabadalmaztatott permetrin formulát a szövetrostokhoz - hatékony, szagtalan rovarvédelmet eredményez, amely a ruházat várható élettartamáig tart. A permetrint 1977 óta sikeresen használják az Egyesült Államokban, mint az Egyesült Államok Környezetvédelmi Ügynökségének (EPA) bejegyzett termékét, kiváló biztonsági adatokkal. Gyerekek tetves samponjaiban, kutyák bolhaszemében és különféle egyéb termékekben használják, amelyek közül néhányat az FDA szabályoz.

Melyik rovart taszítja a rovarpajzs?
Az Insect Shield® riasztó ruházat bizonyítottan be van jegyezve, hogy elriasztja a szúnyogokat, kullancsokat, hangyákat, legyeket, bolhákat. Az Insect Shield® Repellent Gear bizonyítottan be van jegyezve a szúnyogok, kullancsok, bolhák és legyek taszítására. Az EPA-nak átfogó hatékonysági adatokra van szüksége a termék rovarirtó képességének igazolásához. Ezen rovarok sok fajtáját tesztelték, beleértve azokat is, amelyek veszélyes betegségeket hordozhatnak.

Kipróbált és bevált
A rovarpajzs technológiája több éves intenzív kutatás és terepi tanulmány eredménye. Számos tanulmány megerősítette a permetrinnel kezelt ruházat rovarriasztó hatékonyságát. Az Insect Shield saját vizsgálati módszerei követik az Egyesült Államok Mezőgazdasági Minisztériumának (USDA) irányelveit, és az eredmények meggyőzően mutatják, hogy egyedülálló, hosszan tartó rovarvédelem működik.

Tartós
Az Insect Shield ruházat taszító képessége EPA-be van jegyezve, hogy 70 mosásig - a ruházat várható élettartamáig - tartson. Ez jóval meghaladja a műszaki ruházati iparban általánosan használt teljesítmény-befejezések élettartamát is.

Gyakori kérdések

Tényleg hatékony az Insect Shield-del ellátott Carp Zoom ruházat?

Igen, ez egy szabadalmaztatott, évtizedek óta bizonyított eljárás.

Kullancs ellen is véd a Simms BugStopper ruházat?

Igen, kullancs, szúnyog, légy és bolhák ellen is.