Ajándék Timár Mix etetőanyag minden rendeléshez! Részletek »

Beállított szűrők: × ár: 10-15.000 Ft × ár: 100.000 Ft - × szűrők törlése

12 különböző méretben!

Penn
Fathom II Level Wind - nagyhalas orsó

Penn Fathom II Level Wind tengeri casting orsók műcsalis horgászatra.
104.699 Ft93.569 Ft/db
készleten Szállítás: 1 munkanap
-11%

Balzer
Adrenalin 10LH multiorsó (jigging)

Balzer Adrenalin 10LH multiorsó jigging és csónakos horgászatra kifejlesztett orsó.
136.499 Ft/db
nem rendelhető  

Tengeri mulitorsó, sósvízi multis orsók, hengermultik tengeri horgászatra és casting orsók széles választéka. Megtalálhatók választékunkban Penn, Shimano, Daiwa, Fin-Nor termékek bal (LH) és jobb kezes (RH) változata (bal kezest bal kézzel tekerjük), akár zsinórszámlálós kivitelben is, hogy a radaron megtalált halak között tudjuk csalinkat tartani a mélységben. Ezek között az orsók között is találhatunk könnyű trollingos orsókat, jiggig, casting vagy drifting horgászatra megfelelő darabokat, de akár a fenéken való élőcsalis horgászatra is számos modell tökéletes. A tengeri, sósvízi vagy SW multik anyagának és felépítésének köszönhetően ellenáll az erős UV sugárzásnak, a sósvíznek, a tömítések is ellenállóbbak a hagyományos édesvízi változatokhoz képest. Használat után ezeket az orsókat is, mint minden sósvízen használtat öblögessük át csapvízzel, hogy az élettartamát mindél jobban ki tudjuk tolni, és esztétikailag is hosszú évekig megfelelő állapotban lehessen.

Gyakori kérdések

Mire jó a tengeri zsinórszámlálós orsó?

Mikor jiggelünk vagy csalihallal horgászunk és a szonáron megtaláljuk vízközt a ragadozókat, akkor pontosan közéjük tudjuk engedni a csalit.

Miért jobb egy hagyományos multinál a tengeri multi?

A sósvíz kikezdi a töméseket, ha bejut a házba akkor a belső szerkezetet is, a féket és az orsó felületét is tönkretehezi könnyedén, ezzel szemben az SW orsók anyagát és tömítéseit tekintve sokkal jobban fel vannak készítve ezekre a körülményekre.

Mi az LH és mi az RH közötti tengeri multi közötti különbség?

LH jelöli a balkezes orsókat, ami azt jelenti, hogy a felsőállású orsókat bal kézzel tekerjük.

Tengeri baitcasting orsó márkák, amiket beszerezhetsz nálunk:

%akciós termékek »