kategóriák  
Delphin Troya nyeletőfékes távdobó orsó
Szezonindító horgász akciók Akár 40-50% »

Delphin Troya nyeletőfékes távdobó orsó

Delphin Troya nyelet?fékes távdobó orsó

Delphin Troya nyelet?fékes távdobó orsó

*A képen látható Fishing Time vízjel magán a terméken valójában nem szerepel.

Gyártó:
Ár:
15.999 Ft/db  Jobb árat találtál?
Szállítás:
nem rendelhető A terméket jelen pillanatban mi sem tudjuk beszerezni, így nem tudod megrendelni.
Mennyiség:
db
Értesítsünk, ha érkezik a termékből, vagy ha lejjebb megy az ára? értesítés beállítása
Troya nyeletőfékes távdobó orsó

Troya nyeletőfékes távdobó orsó

cikkszám: 41286022100

méret : 10000 súly : 816g csapágyak : 6:1 áttétel : 4.7:1 kapacitás : 950m/0.25mm

15.999 Ft
kosárba!
egys.ár: 15999Ft/db

nem rendelhető A terméket jelen pillanatban mi sem tudjuk beszerezni, így nem tudod megrendelni.

Delphin Troya nyeletőfékes távdobó orsó

A Delphin TROYA egy nagykapacitású, szabadonfutó orsó közepes és nagy távolságú horgászathoz. “Power Drag” fékkel rendelkezik, amely a felső fék elforgatásával teljes mértékben képes befékezni a tekercset. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy a fék megfelelő beállításával a horgász halfárasztás közben a negyed fékfordulat tartományban képes dolgozni, ami főként hirtelen kirohanások esetén felbecsülhetetlen. A rotort csigakerék hajtja 6 mm átmérőjű főtengellyel! A TROYA 6 db golyóscsapággyal és egy darab egyutas csapággyal van felszerelve. A csapágyak kialakítása az alábbiak szerinti: 2 db a felső fogazaton (mindkét oldalról egy csapágy), 2 db a csigakerék biztosításához, két csapágy a főtengelyen és egy egyutas csapágy. A masszív fékalátétek folyamatos indulást és megbízható akadásmentes működést garantálnak. Minden egyes orsóhoz egy ún. szervizcsomag tartozik, amely Power Drag féket és tartalék rögzítő csavart tartalmaz. A Delphin TROYA 10000 méretben kapható, egy fém főtekerccsel és masszív grafit kiegészítő tekerccsel. Műszaki paraméterek: Áttétel: 4,7:1 Csapágyak: 6+1 Tömeg: 816g Orsó kapacitás (mm/m): 0,25/950 0,28/780 0,30/680 0,32/600 0,35/500 0,40/400
Delphin Troya nyelet?fékes távdobó orsó

Értékelések és vélemények Delphin Troya nyeletőfékes távdobó orsó termékről

Írj te is értékelést!

Ha van a Delphin Troya nyeletőfékes távdobó orsó termékről tapasztalatod, használtad már, kérjük írd le egy mondatban, mit gondolsz róla. Értékelés írásával nem csak nekünk segítetesz, hogy minél pontosabb visszajelzést kapjunk az általunk forgalmazott termékekről, hanem az összes érdeklődőnek, vásárlónak segítesz a helyes döntésben!

Delphin Troya nyeletőfékes távdobó orsó - amit vásárlóink mondtak róla

Még senki sem írt értékelést erről a termékről. Ha van vele tapasztalatod, használtad már, kérjük írd le egy mondatban, mit gondolsz róla.

Értékelés írásával nem csak nekünk segítetesz, hogy minél pontosabb visszajelzést kapjunk az általunk forgalmazott termékekről, hanem az összes érdeklődőnek, vásárlónak segítesz a helyes döntésben!

Kiemelt ajánlatunk:

Szezonindító horgász akciók 1200
%akciós termékek »