kategóriák  
Shimano Exage FC nagyhalas orsó
1000 Ft-os kupont adunk! Jöhet! »

Shimano Exage FC nagyhalas orsó

Shimano Exage XL

Shimano Exage XL

*A képen látható Fishing Time vízjel magán a terméken valójában nem szerepel.

Gyártó:

Ez a termék most nem rendelhető.

Értesítsünk, ha érkezik a termékből, vagy ha lejjebb megy az ára? értesítés beállítása

Shimano Exage FC nagyhalas orsó

Az Exage az egyik legnépszerűbb Shimano orsó. Európaszerte több mint egy millió kelt el. Az FD modell egy lapos M kopmakt testtel készült orsó, könnyű XGT-7 alapanyagból. Pergető és match horgászatra tervezve, monofil és fonott zsinórral egyaránt ajánlott.


Shimano Exage XL

 

Értékelések és vélemények Shimano Exage FC nagyhalas orsó termékről

Írj te is értékelést!

Ha van a Shimano Exage FC nagyhalas orsó termékről tapasztalatod, használtad már, kérjük írd le egy mondatban, mit gondolsz róla. Értékelés írásával nem csak nekünk segítetesz, hogy minél pontosabb visszajelzést kapjunk az általunk forgalmazott termékekről, hanem az összes érdeklődőnek, vásárlónak segítesz a helyes döntésben!

Shimano Exage FC nagyhalas orsó - amit vásárlóink mondtak róla

átlag 5 ( 4 értékelés alapján)

, 4 éve

Nekem 4000es van belőle több éves de még a mai napig kiválóan működik pergetésre és match botos horgászatra használom a fékje miatt a vékony kis előkékkel sem tartok szakítástól.Nem tapad le és finoman állítható.

, 4 éve

Exage 5000 CFC-t használok egy éve a Dunán feederezéshez nehéz 4-7 oz-s kosarakkal. Eddig csak pozitív tapasztalatom van róla. Zsinórkép, fék, futás (nagy terhelés mellett is) rendben. A fémklipsszel kiakasztott zsinórral is lehet vele dobni. Szerintem rendszeres hobbi horgászatra (tehát nem heti rendszerességgel versenyzés) nagyon jó ár/értékarányú választás!

, 4 éve

3-4 éve vásároltam egy 3000-est, és nagyon elégedett vagyok vele! Hibátlan orsó!

, 4 éve

Ezt a típust használom immár hetedik éve teljes megelégedettséggel. Éves szinten 40-50 napot töltök pergetéssel, ami talán soknak tűnik, de KEVÉS. Mindig megbízható társam eme kis ékszer. Bátran ajánlom még a pergetéssel ismerkedők részére, mert nekem már bizonyított.

Kiemelt ajánlatunk:

Camping - Prologic Cruzade 1200
%akciós termékek »