kategóriák  
Fox Rage Cat Stabilizer Sub Float - vízalatti bója (több méretben)
AJÁNDÉK Timár Mix etetőanyagot adunk Részletek »

Fox Rage Cat Stabilizer Sub Float - vízalatti bója (több méretben)

Stabilizer Sub Float - vízalatti bója (több méretben)

Stabilizer Sub Float - vízalatti bója (több méretben)

*A képen látható Fishing Time vízjel magán a terméken valójában nem szerepel.

Gyártó:

Ez a termék most nem rendelhető.

Értesítsünk, ha érkezik a termékből, vagy ha lejjebb megy az ára? értesítés beállítása

Fox Rage Cat Stabilizer Sub Float - vízalatti bója (több méretben)

Amikor az akadók fölött szeretnénk felkínálni a csalinkat, akkor subfloat használata szükséges! A Catfish Subfloat lehetővé teszi ezt, és így tökéletesen biztosak lehetünk benne, hogy a csalink éppen a megfelelő helyen mozog, távol az akadóktól. Elérhetők négy különböző méretben minden helyzetre. Az egyik oldalukon súlyozottak, így mindig megfelelően állnak. Elérhetők négy különböző méretben, így minden helyzethez megfelelőek.


Stabilizer Sub Float

When you need to present a bait well away from debris off of the bottom a subfloat is essential! Our Catfish Subfloats enable you to do just this and are perfect for ensuring your bait is fishing effectively and away from any underwater obstructions. They are weighted on one side so that they always sit up the correct way. They are available in four different sizes to suit all conditions.


Stabilizer Sub Float - vízalatti bója (több méretben)

Értékelések és vélemények Fox Rage Cat Stabilizer Sub Float - vízalatti bója (több méretben) termékről

Írj te is értékelést!

Ha van a Fox Rage Cat Stabilizer Sub Float - vízalatti bója (több méretben) termékről tapasztalatod, használtad már, kérjük írd le egy mondatban, mit gondolsz róla. Értékelés írásával nem csak nekünk segítetesz, hogy minél pontosabb visszajelzést kapjunk az általunk forgalmazott termékekről, hanem az összes érdeklődőnek, vásárlónak segítesz a helyes döntésben!

Fox Rage Cat Stabilizer Sub Float - vízalatti bója (több méretben) - amit vásárlóink mondtak róla

Még senki sem írt értékelést erről a termékről. Ha van vele tapasztalatod, használtad már, kérjük írd le egy mondatban, mit gondolsz róla.

Értékelés írásával nem csak nekünk segítetesz, hogy minél pontosabb visszajelzést kapjunk az általunk forgalmazott termékekről, hanem az összes érdeklődőnek, vásárlónak segítesz a helyes döntésben!

Kiemelt ajánlatunk:

Ajándék etetőanyag minden rendeléshez
%akciós termékek »