kategóriák  
EnergoTeam Karácsonyi Carp Expert Neo Long Cast szett + AJÁNDÉK pikkelyes ponty párna
1000 Ft-os kupont adunk! Jöhet! »

EnergoTeam Karácsonyi Carp Expert Neo Long Cast szett + AJÁNDÉK pikkelyes ponty párna

Karácsonyi Carp Expert Neo Long Cast szett + AJÁNDÉK pikkelyes ponty párna

Karácsonyi Carp Expert Neo Long Cast szett + AJÁNDÉK pikkelyes ponty párna

*A képen látható Fishing Time vízjel magán a terméken valójában nem szerepel.

Gyártó:

Ez a termék most nem rendelhető.

Értesítsünk, ha érkezik a termékből, vagy ha lejjebb megy az ára? értesítés beállítása

EnergoTeam Karácsonyi Carp Expert Neo Long Cast szett + AJÁNDÉK pikkelyes ponty párna

Karácsonyi Carp Expert LC szett + Ajándék Pikkelyes ponty párna

Az ünnepi időszak nem maradhat el igazán kedvező megoldást nyújtó összeállítások nélkül, amelyek sokszínűségében, szinte mindenki meg tudja találni a számítását, akár saját részre vagy természetesen szeretteiket meglepve, és örömet okozva kedvenc hobbijuk kelléktárának bővítésével.

A dobós, távoli horgászatott kedvelőkre is gondolva készült el a Carp Expert Longcast szett, amivel akár egy 100 méter feletti etetés is kialakítható könnyedén.

A modern pontyhorgászat elengedhetetlen kelléke a pontos etetés. Erre több módozat a horgászok rendelkezésére áll. Történhet akár csónakkal, etetőhajóval vagy bojlis horgászoknál dobócsővel is. De a parti horgászok sokszor az etetési távolságok miatt nehézségbe ütközhetnek. Erre nyújt tökéletes megoldást a szett részét képző Spod bot, ami az akár távoli parti etetés eszközlésének eleme. Kifejezetten etetésre, rakétázásra, spombozásra lett kifejlesztve, de parittyázni is tökéletes alkalmatosság. Az erőssége 5 libra, így a legnagyobb méretű Spomb is nyugodtan teletölthető, majd bevethető vele. Anyaga IM10-es minőségi carbon, mely karaktere miatt pontos, és kiemelten fontos, távoli dobásokat tesz kivitelezhetővé.

A bot 5 librás karakteréhez kellően robosztus orsó illik. A CXP Neo Long Cast 10000-es változata megfelelő erre a feladatra. Nagyméretű, magas és széles dobja, tökéletesse teszi ezt a Bigpit kivitelt a 100 méter feletti helyek könnyed eléréséhez. Nagy teherbíróképességét segíti a 9 belső csapágya és a tűgörgös visszaforgásgátló rendszere. Benúzós pecákhoz is optimális megoldást nyújt, ha a helyzet vagy a körülmények nem engedi meg a dobásokat.

Plusz a szetthez jár ajándékként egy pikkelyes ponty párna is, mely kortól függetlenül kellemes meglepetést tud okozni bárki számára.

Ajándéknak vagy kedvező távdobó, illetve etető spodos szettet keresőknek, de akár kezdő pecásoknak is ajánlott összeállítás, ha egy igazán nagyhalas, kompromisszumokat nem tűrő párosra van szükségük.


A szett tartalma:

- Carp Expert Neo Spod 5lbs 3,75m horgászbot
- Carp Expert Neo Long Cast 10000 orsó

+ Ajándék 60 cm-es Pikkelyes ponty párna


 


Karácsonyi Carp Expert Neo Long Cast szett + AJÁNDÉK pikkelyes ponty párna

 

Értékelések és vélemények EnergoTeam Karácsonyi Carp Expert Neo Long Cast szett + AJÁNDÉK pikkelyes ponty párna termékről

Írj te is értékelést!

Ha van a EnergoTeam Karácsonyi Carp Expert Neo Long Cast szett + AJÁNDÉK pikkelyes ponty párna termékről tapasztalatod, használtad már, kérjük írd le egy mondatban, mit gondolsz róla. Értékelés írásával nem csak nekünk segítetesz, hogy minél pontosabb visszajelzést kapjunk az általunk forgalmazott termékekről, hanem az összes érdeklődőnek, vásárlónak segítesz a helyes döntésben!

EnergoTeam Karácsonyi Carp Expert Neo Long Cast szett + AJÁNDÉK pikkelyes ponty párna - amit vásárlóink mondtak róla

Még senki sem írt értékelést erről a termékről. Ha van vele tapasztalatod, használtad már, kérjük írd le egy mondatban, mit gondolsz róla.

Értékelés írásával nem csak nekünk segítetesz, hogy minél pontosabb visszajelzést kapjunk az általunk forgalmazott termékekről, hanem az összes érdeklődőnek, vásárlónak segítesz a helyes döntésben!

Kiemelt ajánlatunk:

Camping - Delphin EF8 bojlis ágy 1200
%akciós termékek »