kategóriák  
EnergoTeam Karácsonyi Carp Expert feeder szett + AJÁNDÉK pikkelyes ponty párna
1000 Ft-os kupont adunk! Jöhet! »

EnergoTeam Karácsonyi Carp Expert feeder szett + AJÁNDÉK pikkelyes ponty párna

Karácsonyi Carp Expert feeder szett + AJÁNDÉK pikkelyes ponty párna

Karácsonyi Carp Expert feeder szett + AJÁNDÉK pikkelyes ponty párna

*A képen látható Fishing Time vízjel magán a terméken valójában nem szerepel.

Gyártó:

Ez a termék most nem rendelhető.

Értesítsünk, ha érkezik a termékből, vagy ha lejjebb megy az ára? értesítés beállítása

EnergoTeam Karácsonyi Carp Expert feeder szett + AJÁNDÉK pikkelyes ponty párna

Karácsonyi Carp Expert Feeder szett + Ajándék Pikkelyes ponty párna


Az ünnepi időszak nem maradhat el igazán kedvező megoldást nyújtó összeállítások nélkül, amelyek sokszínűségében, szinte mindenki meg tudja találni a számítását, akár saját részre vagy természetesen szeretteiket meglepve, és örömet okozva kedvenc hobbijuk kelléktárának bővítésével.

Az rezgőspicces horgászatot kedvelőkre is gondolva készült el a Carp Expert feeder szett.

A Finessa Carp Feeder 3,9m-es 20-60 grammos tagja egy nagyon érzékeny, könnyű és kecses horgászbot, kivételesen vékony zsinórokkal is használható. Finom keszeges vagy akár versenyszerű horgászathoz is kiváló alternatívát jelent. IM10-es karbon anyagból készült az igazán kecses blank, ami kellő erőtartalákokat és rugalmasságot garantál, nem kell félni, ha beakad használata közben 1-2 termetesebb ponty, bírni fogja a kirohanásokat. A bot gyönyörű karakterét megőrizve, kéttalpas és szimpla gyűrűk is kerültek rá, utóbbiak a spicc felőli részre, amely 0,5, 0,75 és 1 unciás tagokkal variálható az adott szituációkhoz mérten.

A Finessa feeder bottal tökéletes összhangot képező Carp Expert Feeder Neo 5000-es méretű elsőfékes, nyeletőfékkel kiegészített orsó került még a szettbe. Funkcionalitását erősíti a fém esztergált kivitelű hajtókarja, mely kényelmes fogójával, garantáltan nem okoz problémát, a nagyobb pikkelyesek fárasztása sem. Alumínium sekély dob került rá, mely miatt, vékonyabb zsinórokkal is kedvezően lehet használni, nem kell felesleges alátéteket, illetve több száz plusz méter damilt a dobra csévélni. Precíz fék, 5,5:1-es áttétel garantálja az élményteli fárasztásokat, használata közben..

Plusz a szetthez jár ajándékként egy pikkelyes ponty párna is, mely kortól függetlenül kellemes meglepetést tud okozni bárki számára.

Ajándéknak vagy kedvező feeder szettet keresőknek, de akár kezdő pecásoknak is ajánlott összeállítás.


A szett tartalma:

- EnergoTeam Finessa Carp Feeder 3,90 m 3+3 részes 20-60 g horgászbot
- Carp Expert Feeder Neo 5000 5+1 orsó

+ Ajándék 60 cm-es Pikkelyes ponty párna


 


Karácsonyi Carp Expert feeder szett + AJÁNDÉK pikkelyes ponty párna

 

Értékelések és vélemények EnergoTeam Karácsonyi Carp Expert feeder szett + AJÁNDÉK pikkelyes ponty párna termékről

Írj te is értékelést!

Ha van a EnergoTeam Karácsonyi Carp Expert feeder szett + AJÁNDÉK pikkelyes ponty párna termékről tapasztalatod, használtad már, kérjük írd le egy mondatban, mit gondolsz róla. Értékelés írásával nem csak nekünk segítetesz, hogy minél pontosabb visszajelzést kapjunk az általunk forgalmazott termékekről, hanem az összes érdeklődőnek, vásárlónak segítesz a helyes döntésben!

EnergoTeam Karácsonyi Carp Expert feeder szett + AJÁNDÉK pikkelyes ponty párna - amit vásárlóink mondtak róla

Még senki sem írt értékelést erről a termékről. Ha van vele tapasztalatod, használtad már, kérjük írd le egy mondatban, mit gondolsz róla.

Értékelés írásával nem csak nekünk segítetesz, hogy minél pontosabb visszajelzést kapjunk az általunk forgalmazott termékekről, hanem az összes érdeklődőnek, vásárlónak segítesz a helyes döntésben!

Kiemelt ajánlatunk:

Camping - Prologic Cruzade 1200
%akciós termékek »