Adunk egy 1.500 Ft-os kupont, ha feliratkozol hírlevelünkre! Részletek »

Sensas 3000 Riviere folyóvízi etetőanyag

Ár:
2.399 Ft- 5.999 Ft /db  
Készlet:
nem rendelhető A terméket jelen pillanatban mi sem tudjuk beszerezni, így nem tudod megrendelni.
Gyártó:
Értesítsünk, ha érkezik a termékből, vagy ha lejjebb megy az ára?
3000 Riviere (folyóvíz) 1kg

3000 Riviere (folyóvíz) 1kg (ízesítés: Narancs/Citrom)

cikkszám: 00981, vonalkód: 3297830009816

súly : 1kg szín : Világos íz/illat : Narancs/Citrom

2.399 Ft

egys.ár: 2399Ft/db

nem rendelhető A terméket jelen pillanatban mi sem tudjuk beszerezni, így nem tudod megrendelni.

3000 Riviere (folyóvíz) 3kg

3000 Riviere (folyóvíz) 3kg (ízesítés: Narancs/Citrom)

cikkszám: 00983, vonalkód: 3297830009830

súly : 3kg szín : Világos íz/illat : Narancs/Citrom

5.999 Ft

egys.ár: 5999Ft/db

nem rendelhető A terméket jelen pillanatban mi sem tudjuk beszerezni, így nem tudod megrendelni.

ELÉGEDETT Fishing Time vásárlók:
Vásárlóink 4.82/5-re értékelnek bennünket. Tíz év alatt közel kétszázezer csomagot küldtünk ki.
INGYEN SZÁLLÍTÁS: postára, ha rendelésed összege eléri a 15.000 Ft-ot.
Szállítási módok:
GLS házhozszállítás
FoxPost csomagautomata
GLS csomagpontok
Postán átvehető csomag

Fizetési módok:
utánvét (fizetés a csomag átvételekor)
online bankkártyás fizetés
PayPal
banki átutalás

Sensas - 3000 Riviere folyóvízi etetőanyag

Sensas 3000 Riviere. Durva szemcsés, erősen ragadós etetőanyag folyóvízi horgászathoz. Narancs-citrom aromával készül, alkalmas nagy testű halakhoz, például ponty, márna vagy dévér horgászatához. Univerzálisan alkalmazható egész évben.

Sensas a legnagyobb múltra tekintő, legpatinásabb etetőanyag márka. Egész Európában, de világszerte szinte minden kontinensen ismert. A rendkívül népszerű francia etetőanyag gyártó cég termékeit már hazánkban is egyre többen kedvelik, és használják. Amin nem is lehet csodálkozni, hiszen a legjobb minőségű alapanyagok, kiegészítők, és természetes hozzávalók felhasználásával készülnek, rendkívül szigorú szabályozás szerint. A gyártó garantálja, hogy a legmagasabb minőségű alapanyagokból készülnek a termékei, és mi is joggal várhatjuk el, hogy a legmagasabb minőséget kapjuk a pénzünkért. De nem csak a szigorú gyártási szabályozás, és a kiemelkedő minőségű alapanyagok használata miatt ennyire népszerű és keresett, hanem a kutatásra, kísérletezésre, és tesztelésre szánt hosszú idő garantálja, hogy minden egyes etetőanyag kiemelkedik a piacon kapható hasonló termékek közül. A kínálat rendkívüli, minden békéshalfajhoz találunk etetőanyagot, akár állóvízben, akár folyóvízben horgászunk rájuk. Számtalan ízből, és számtalan színből választhatunk. A módszerek terén sem kell szégyenkeznie a márkának, akár pontyozunk hagyományos etetőkosárral, akár a methodozás a kedvencünk, találunk megfelelőt, de az úszós módszerek kedvelői is megtalálják a tökéletes etetőanyagot. A versenysportban is az élen halad, megannyi serleg, és helyezés köszönhető ennek a márkának!


Mit kell tudni az etetőanyagokról?

Szemcse darabossága
Minél durvább az etetőanyag, annál vonzóbb a nagy halak számára. Durva szemcsés etetőanyag alkalmas különösen tavasszal és nyáron meleg vízben való horgászathoz.

Ragadósság
Minél ragadósabb, annál alkalmasabb horgászatra az áramló és mély vízben. Ragadósabb etetőanyag nagyobb halak kifogásához alkalmas.

Szín
Minél sötétebb az etetőanyag, annál alkalmasabb tiszta és hideg vízre.

Íz
Minél édesebb az etetőanyag, annál alkalmasabb meleg víz és nagy halak számára, a sós etetőanyag hideg vagy nagyon meleg vízhez alkalmas.

Aroma
A gyümölcsökön, mogyoró féléken, édes kekszeken vagy húson alapuló illatok vonzzák a nagyobb halakat meleg vízben. A magokon, kenderen vagy csokoládén alapuló aromák leginkább a kisebb halakat vonzzák hidegebb vízben is.



3000 Riviere

Sensas is the longest-standing, most patinated feed material brand. It is known throughout Europe, but worldwide on almost every continent. The products of the extremely popular French feed manufacturing company are already being liked and used by more and more people in our country. This is not surprising, since they are made using the best quality raw materials, accessories and natural ingredients, according to extremely strict regulations. The manufacturer guarantees that its products are made from the highest quality raw materials, and we can rightly expect to receive the highest quality for our money. But not only is it so popular and sought-after due to strict production regulations and the use of high-quality raw materials, the long time dedicated to research, experimentation and testing guarantees that each feed material stands out from similar products on the market. The offer is extraordinary, we can find food for all species of peaceful fish, whether we fish for them in still water or flowing water. We can choose from countless flavors and countless colors. The brand doesn’t have to be ashamed of the methods either, whether we carp with a traditional feeding basket or methoding is our favorite, we can find something suitable, but those who like swimming methods will also find the perfect feeding material. It is also at the forefront of competitive sports, so many trophies and placings are thanks to this brand!


What do you need to know about feed materials?

Particle size
The coarser the feed material, the more attractive it is to large fish. Coarse-grained feed material is especially suitable for fishing in warm water in spring and summer.

Stickiness
The stickier it is, the more suitable it is for fishing in flowing and deep water. Stickier feed material is suitable for catching larger fish.

Color
The darker the feed material, the more suitable it is for clean and cold water.

Taste
The sweeter the feed, the more suitable it is for warm water and large fish, while the salty feed is suitable for cold or very warm water.

Aroma
Scents based on fruits, nuts, sweet biscuits or meat attract larger fish in warm water. Aromas based on seeds, hemp or chocolate are the most attractive to smaller fish even in colder water.
A termék eredetisége garantált. A fishingtime.hu kínálatában található összes Sensas termék eredeti és közvetlenül a gyártótól vagy megbízható forgalmazójától kerül beszerzésre.

Fizetési és szállítási módok

Fizetési módok:

  • utánvét (fizetés készpénzzel vagy bankkártyával a futárnak) (+499 Ft)
  • fizetés banki átutalással
  • online fizetés PayPal-lal
  • online bankkártyás fizetés
  • Cetelem Online Áruhitel
  • SZÉP kártyás fizetésre nincsen lehetőség!

Szállítási módok:

  • házhozszállítás GLS futárszolgálattal (1.790 Ft)
  • postán maradó csomag (1.590 Ft)
  • átvétel FoxPost csomagautomatából (1.190 Ft)

Ha a rendelésedben többféle termék is van, bevárjuk az utolsó beérkezését is és azután küldjük. Ha gyorsan meg szeretnéd kapni a csomagod, érdemes olyan termékeket összeválogatnod, amik készleten vannak.

Kiszállítás díja: 1.190 Ft-tól


INGYENES KISZÁLLÍTÁS

Ha a rendelt termékek árának összege (szállítási költség nélkül) eléri a 14.999 Ft-ot, akkor DÍJMENTESEN szállítjuk a választott POSTÁRA (postán átvehető csomagként).

30 napos elállás: a terméket 30 napon belül indoklás nélkül visszavásároljuk. A visszaszállítás költsége ez esetben a vásárlót terheli.

Vásárlói értékelések a Fishing Time horgász webáruházról

Vásárlóink 4.8/5 -re értékelnek bennünket.
Összes értékelés megtekintése »

5/5
Gyors,pontos,nagy választék.

Sándor Szalai, 2 hónapja
5/5
A rendelt termék a honlapon hirdetett 1 napos szállítási idővel megérkezett, ráadásul Karácsonyi időszakban!!! Profi

Gabóczi Tibor, 3 hónapja
5/5
Gyors és pontosszállitás elsőkörben,méretprobléma miatt visszaküldésre került az árú / az énhibámból/.Rendeltem egy másik nagyobb...

Szabó Sándor, 3 hónapja
5/5
5

Monostori Hortenzia , 3 hónapja

Értékelések és vélemények Sensas 3000 Riviere folyóvízi etetőanyag termékről

Írj te is értékelést!

Ha van a Sensas 3000 Riviere folyóvízi etetőanyag termékről tapasztalatod, használtad már, kérjük írd le egy mondatban, mit gondolsz róla. Értékelés írásával nem csak nekünk segítetesz, hogy minél pontosabb visszajelzést kapjunk az általunk forgalmazott termékekről, hanem az összes érdeklődőnek, vásárlónak segítesz a helyes döntésben!

Értékelésed:




Sensas 3000 Riviere folyóvízi etetőanyag vélemények

Még senki sem írt értékelést erről a termékről. Ha van vele tapasztalatod, használtad már, kérjük írd le egy mondatban, mit gondolsz róla.

Értékelés írásával nem csak nekünk segítetesz, hogy minél pontosabb visszajelzést kapjunk az általunk forgalmazott termékekről, hanem az összes érdeklődőnek, vásárlónak segítesz a helyes döntésben!

Szállítás és fizetés
Rendelhetsz házhoszállítással vagy az ország több ezer csomagpontjára. Fizethetsz készpénzzel, kártyával, PayPallal vagy átutalással.
30 nap visszavásárlás
Nem tetszik a termék vagy nem jó a mérete? A törvényi 14 napos előírás helyett mi 30 napig indoklás nélkül visszavásároljuk vagy becseréljük.
Jótállás / garancia
A nálunk vásárolt termékekre a törvényben meghatározott jótállási feltételeket biztosítjuk, a jótállási időt a termékoldalon találod.
Árgarancia
Máshol megtaláltad olcsóbban? Mutasd meg nekünk, és megpróbálunk egy még annál is jobb árat adni Neked!