Beállított szűrők: × márka: Timár Mix × szűrők törlése

Timár Mix
Fanatical Busa 2kg etetőanyag

Tímár Mix Fanatical Busa etetőanyag, melyet kifejezetten busák horgászatához fejlesztettek.
1.699 Ft/db
nem rendelhető  

Szeretnél új kihívásokkal szembenézni a horgászat terén? Felfedezted már a busa horgászat izgalmas világát? Ha nem, akkor itt az ideje, hogy belemerülj ebbe a kalandba, hiszen webshopunkban mindent megtalálsz, amire szükséged lehet a busázáshoz. A busa horgászat egyik legfontosabb eleme a megfelelő csali kiválasztása. Webshopunkban számos busa csali közül választhatsz, legyen szó éppen élő csaliról, műcsaliról, vagy akár aromás csaliról. Minden termékünk kiváló minőségű, amit a tapasztalt horgászok is előszeretettel használnak. Az etetés busára különös figyelmet igényel, hiszen a busák nagy testű, erős halak, amelyek jól bírják a harcot. Webshopunkban különböző busa etetőanyagokat találsz, amelyek garantáltan az előnyödre válnak a busa horgászat során. Az etetőanyagok között megtalálhatóak a különböző ízesítésű, színű és textúrájú termékek, amelyekkel biztosan felkelted a busák érdeklődését.

A busa horgászat során használt eszközök is nagyban befolyásolják a fogás sikerét. A busázó előkék és botok kiválasztása nem egyszerű feladat, de webshopunk segít ebben is. Kínálatunkban megtalálhatóak a különböző méretű, erősségű és anyagú busázó botok, valamint a különböző típusú busázó előkék.

A busa horgászat kedvelt helyszínei között számon tartják a Tass-t, a Pilismaróti-öbölt és a Kiskörét is. Ha még nem próbáltad ki ezeket a helyszíneket, akkor itt az ideje, hogy ellátogass ezekre a csodálatos horgászvizekre.

Webshopunkban nem csak a busa horgászat eszközeit találod meg, hanem számos hasznos tanácsot és tippeket is, amelyek segítenek a sikeresebb busa horgászatban. Ne habozz, látogass el webshopunkba, és fedezd fel a busa horgászat világát!