Horgász akciók 920

O’reel Next LCC FS nagypontyos, nyeletőfékes, távdobó orsó

Az O’reel Next FS orsó nyeletőfékes verziójának belső felépítése szinte teljesen megegyezik az elsőfékes modellével. A nyeletőfék rendszer miatt adódó különbség egyben előny azok számára, akik a bojlis horgászat szerelmesei.

Az LCC8000 FS orsónak nagyon jó a teherbírása, köszönhetően az erős belső alkatrészeknek, a worm-shaft, azaz csigatengelyes dobemelő rendszernek, a vastag acél főtengelynek, az erős ütésálló ABS-Grafit orsótestnek és a fém hajtókarnak.

Mindezek mellett kiemelkedő a zsinórképe, melyet a wormshaft mellett az ultra lassú dobemelő rendszer is garantál, akár több tucat visszacsévélés után is. A távdobásokban és azok pontosságában nagy segítségünkre van a dob kétszeresen bevonatolt felülete, és a dob egyenesfalú kialakítása.

Az orsó meghajtó- és főtengelye is csapágyazott, melyek rozsdamentesek és teljesen zártak, porvédettek. Az orsóban összesen 7+1db csapágy, amiből 1db visszaforgás gátló csapágy lett elhelyezve az orsó legjobban igénybevett és terhelésnek kitett részeire. A nagyméretű rotor imbolygását a rotorban megtalálható Anti-Vibro-Rendszer semlegesíti. Az orsó visszaforgásgátlója garantálja az azonnali fékreakciót, míg a fék erőssége mikroállítható, így könnyen és finoman adagolható. A lamellák nagyméretűek és multi(azaz soktárcsás) kivitelűek.

A nyeletőfék aktiválókarja egy ujjal és egy mozdulattal aktiválható vagy deaktiválható, de a nyitott nyeletőféket a hajtókar előretekerésével is zárhatjuk. A zsinór könnyű futását a bevonatolt dob mellett a nagyméretű szintén kétszeresen bevont zsinórvezető görgő garantálja. Zsinórkapacitás: 0,30mm/470m, 0,35mm/350m.

 

Ezek megvoltak?bezár
Tovább a Fishing Time-ra »
DAM XTherm termoruha szett 1200 34e

hirdetés