Horgász akciók 920

vicces címkével megjelölt cikkek

 

 

Valamit ki kell találni, hogy ne végezze a kulcsom a tó fenekén. Amióta tavaly lett csónakom és beléptem a csónakos horgászok dicső táborába (itt jön a dicshimnusz és fanfár), azóta rettegek, hogy a vízbe esik a kocsi-, csónaklakat-, lakás-, stb.-, kulcsom. Törtem a fejem, hogyan lehet szép, esztétikus, ugyanakkor praktikus kulcstartót készíteni. Tovább »

Ha a párod megszállottan horgászik, és még csak most kezded a horgász együttélést, ez a poszt éppen neked szól. Nem szeretném, ha a kapcsolatod megsínylené ez a hobbi, ezért 22 éves tapasztalatomat megosztom veled. Tovább »

Atyafi bejegyzésére reflektálva úgy gondoltam, itt az ideje egy új horgász halhatározó létrehozásának, persze a mai magyar viszonyokhoz idomulva. A régi, múlt századbeli határozók ugyanis elavultak, most, a különféle dip-ek és a szalmótrill korában szükség van kisebb-nagyobb frissítésekre. Ezen bejegyzés keretein belül ezt a hiányosságot próbálom pótolni, remélve, hogy a változtatások belekerülnek majd az Amit a horgásznak tudni kell című kis kiadványba is. Tovább »

 

Tegnap délután átadásra került Magyarország első lazaclépcsője Budapesten, a Nagyvárad téren. Ahogy a fotón is látszik, a halak gyorsan használatba is vették a létesítményt. Tovább »

A Balaton rendkívül gyors ütemben melegszik, az elmúlt évek időjárásához képest az idei tavasz eddig kifejezetten melegnek mondható. A kellemesen meleg időjárás lehetőséget adott arra, hogy a már megszokott májusi kezdésnél jóval előbb, a mai nap elkezdhessük a Balaton keleti medencéjében egyébként is előforduló igen jóízű, és közkedvelt hekk (Merluccius merluccius) telepítését. Tovább »

Herbert Fendttel a legszörnyűbb dolog történt, ami nudista strandon fürdőzővel történhet, ha a közelben horgászik is valaki. Tovább »

A versenypályán keresztül tekert át az idős horgász, hogy eljusson a vízhez. Mi ez, ha nem elszántság? Tovább »

Pontosabban: a hal adta az egyetlen pofont. Tovább »

Bécsben nem az utcán hevert a pénz szombaton, hanem vízben: délelőtt járókelők hívták a rendőrséget azzal, hogy bankjegyek lebegnek az Új-Dunán az 1-es szám duzzasztógátnál. Tovább »

A virálvideó-gyártó Derek Klingenberger filmjeinek nem véletlenül van milliós nézettsége. Miért, maga már eltöprengett azon, hogy miért nem létezik drónhorgászat? Klinkenberger igen, de neki volt egy kamerája, egy DJI Phantom 2 típusú kvadrokoptere, damilja, csalija és úszója, meg annyi esze, hogy a végeredményt feltöltse az internetre. Tovább »

Ha a halak nem kapnak, ideje más célpont után nézni. Mondjuk egy idegesítően zümmögő drón? Miért ne? Tovább »

Ingyenhitel
hirdetés

A Loch Ness-i szörny talán nem más, mint egy hatalmas harcsa - állapította meg egy férfi, aki huszonnégy évet töltött a híres skóciai tónál, hogy megfejtse a rejtélyt. Tovább »

A Horgászegyesületek Budapesti Szövetsége által kiadott dunai területi engedélyek hibásan kerültek a nyomdába. Tovább »