Horgász akciók 920

turista állami horgászjegy címkével megjelölt cikkek

 

 

Amikor megvettem a botjaimat, igazából fogalmam sem volt arról, hogy melyik milyen, mit tud, mire való. Most, hogy egy ideje már horgászgatok, egyre többet olvasok ezekről, így jónak látom -magamnak is- összefoglalni ezeket a dolgokat. Az első bot, amit vettem egy egyszerű decathlonos bot 2,4 méter hosszal, 20-50-es dobósúllyal, teleszkópos, könnyű, egyszerű. Igazság szerint ez valóban gyerekeknek való bot, se a márka, se az ár nem érdemel különösebb említést. Tovább »

 

A tegnapi napon sikeresen zárult jogszabály-módosítási egyeztetésen túl a MOHOSZ egységes horgászokmányok kiadását is kezdeményezte, ami miatt a végrehajtási rendelet és a NÉBIH tevékenységét érintő jogszabály módosítása is folyamatban van. Tovább »

Idén több mint négyezren regisztráltak idén a NÉBIH rendszerébe és a jelentkezők kétharmada ki is váltotta a 90 napra érvényes jogosítványt. Tovább »

Népszerű a turista állami horgászjegy, több mint négyezren regisztráltak idén a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) turista állami horgászjegy rendszerébe és mintegy 2700-an ki is váltották a 90 napra érvényes jogosítványt - közölte a Nébih az MTI-vel csütörtökön. Tovább »

Miközben elkezdődött a horgászszezon, s a megyében is egyre többen keresik fel a vízpartokat, hozzáfogtak a Mohács közelében található, a pecások körében egykor kultikus helynek számító Belső-Béda eredeti állapotának helyreállításához. Tovább »

Változtak az Ráckevei (Sorokásri) Duna-ági horgász területi jegyárak - értesültünk a Szövetség honlapjáról. Tovább »

Összesen 8787-en regisztráltatták magukat az idén a turista horgászok számára létrehozott új online rendszerben, az úgynevezett állami turista horgászjegyet pedig ténylegesen 3912-en váltották ki. Tovább »

Az ez év január elsejével hatályba lépett, halászatról és horgászatról szóló új törvény szigorította a horgász vizsga feltételeit is. Tovább »

Most rajtunk a sor, hogy tegyünk valamit a horgásztársadalom jobbá tételéért és ne bízzuk a véletlenre az utánpótlást. Tovább »

Kolibri gumicsónakok
hirdetés

Sokan azzal sincsenek tisztában, hogy melyik díjat kinek és mire fizeti. Most részletesen leírjuk, hogy mi mennyibe kerül. Tovább »

A sprotni halkonzervek után füstölt halhúst és halászati termékeket vizsgált a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH). Az ellenőrzés eredményeként az élelmiszerlánc-felügyeleti hatóság négy füstölt hering halkonzerv tétel kereskedelmi forgalomból történő kivonását rendelte el határérték feletti benzolszármazék (PAH) tartalom miatt. Tovább »

 

Tovább a Fishing Time-ra »
Deeper Chirp 1200

hirdetés