Nagy nyári leárazás 920

tokhal címkével megjelölt cikkek

 

 

Egzotikusabb fajok termelésbe vonására, az elsődleges feldolgozást lehetővé tévő fejlesztésekre, valamint általában az exportképes haltermelés további fejlesztésére juthat pénz, ha Brüsszel elfogadja a Halgazdálkodási Operatív Programot, amelyek a napokban küldtünk meg az Európai Bizottságnak. Mivel még mindig kevés halat eszünk, lesz halmarketing is. Tovább »

Az idei év hihetetlenül szeszélyes, mint időjárást, mint vízállást tekintve. Jönnek-mennek a zivatarok és árhullámok folyóinkon. Ha az ember jó ütemben csípi el a közelgő áradást, szép fogásokat könyvelhet el magának, ám amennyiben a körülmények ellehetetlenítik a horgászatot, nincs más lehetőség, mint tavakon próbálni szerencsét. Manapság jóval ritkábban horgászok zárt vizeken, zsúfoltságuk és zajosságuk okán, de ha nincs más lehetőség, akkor inkább ezt az opciót választom, mint hogy otthon üljek a négy fal között. Szeptember végén így jutottam el ismét kedvenc kavicsbánya tavamra néhány horgászat erejéig. Régen szép csukákat, sügéreket fogtam itt, kíváncsian vártam hát, mivel kedveskedik számomra ez a változatos medrű, törésekkel szabdalt vízterület egy ilyen szép nyárias napon. Tovább »

Nagyon adós maradtam még ezzel a tavalyi bejegyzéssel. Az elmúlt hónapok sűrű eseményei miatt, egyáltalán nem maradt időm a blogra. Ez úgy tűnik egy ideig még nem is fog változni.Talán a télen lesz rá egy kis időm. Tovább »

Zoli, Miki és Csaba a sikeresen végződő verseny után, 6 nap tok horgászatra indult. A pink év miatt, komoly mennyiségű nagy sturgeon telepedett meg a Fraser, Hope feletti kanyon szakaszán. Ez volt a mi célterületünk is a túra alatt. Tovább »

 

A környezetszennyezés, a túlhalászás és a folyószabályozás miatt a Duna valamikori legendás halbősége a 20. századtól drasztikusan megfogyatkozott. A legszembetűnőbb veszteség a viza eltűnése volt. Néhány éve nemzetközi összefogás indult, hogy megmentsék Földünk egyik legősibb halfaját. Tovább »

A New Jersey-ben élő Kegan Rothman édesapjával Kanadába utazott vakációzni, ahol a 9 éves kisfiúnak egy óriási tokhal akadt a horgára. Tovább »

A floridai Suwannee folyón agyoncsapott egy vízből kiszökkenő tokhal egy csónakban ülő ötéves kislányt, írja az MTI. A baleset csütörtök éjjel történt, de csak szombaton adott ki róla hírt az AP amerikai hírügynökség. Tovább »

A legutóbbi, 21. Fegyver, horgászat, vadászat nemzetközi kiállításon a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont legnagyobb pavilonjában 13 ország 240 kiállítója mutatta be és kínálta látogatóinknak termékeit, szolgáltatásait. A rendezvényre és annak kísérőeseményeire 50 ezer látogató érkezett a világ minden tájáról. Tovább »

Minden idők egyik legnagyobb tokhalát fogta ki a kanadai Fraser folyóból egy kaliforniai horgász és fia. Tovább »

 

Tovább a Fishing Time-ra »
Nagy nyári leárazás 1200

hirdetés