Horgász akciók 920

matchbot címkével megjelölt cikkek

 

Amióta az emberiség horgászik, halászik, azóta -több száz, több ezer éve -fejlesztgeti a halfogáshoz használt eszközeit, zsinórjait. Vajon mi újat lehetne még ezekkel kapcsolatba kitalálni? A vízen való tájékozódás nemcsak a hajósoknak, halászoknak, hanem a horgászoknak is ősrégi problémája.

Nagyon szeretek finomszerelékes módszerekkel horgászni, szinte az összes „műfajban” igyekszem elmélyülni, de a legkedvesebb módszer mindmáig, a matchbottal történő horgászat maradt. Az elmúlt évben kicsit hanyagoltam kedvenc matchbotjaimat, mert más területen volt bepótolni valóm, így kifejezetten örültem, amikor Ricsi barátom egy késő őszi, matchbotos dévérezésre invitált.

 

Egy régi írást vettem ma elő. Örömmel olvastam újra, remélem, nektek sem lesz teljesen érdektelen: Az 1993-as év több dolog miatt is emlékezetes számomra. Ebben az évben vettem meg életem első - és azóta is utolsó - új autóját, egy remek kocka Ladát. Ebben az évben nyaraltam utoljára Balatonbogláron, melyhez annyi szép gyerekkori emlék fűz. És ebben az évben volt először matchbot a kezemben... Tovább »

Leszaladtam az Erőműre is körülnézni, meg pontyért (igen, mindjárt a tilalom kezdetén, szép vagyok, de azt megjegyezném, hogy a tavon nincs fajlagos tilalom, az utóbbi években és lehet, hogy ez a tó utolsó éve) halászlét szeretnék csinálni! Még ilyet!? GYILKOS!!! Tovább »

Megfigyeltem pár dolgot, amit módszeresen elrontok, álljanak itt ezek az elkövetkező nemzedékeknek okulásul! Tovább »

Sok oldalon szép számmal jelennek meg írások a matchbotos pecáról. Én is megpróbálkoztam vele, mondván nem lehet ez olyan nehéz. Hát de, nehéz. Tovább »

Szerencsénkre aktívak voltak a halak, jelezték, hogy itt vannak, de nem csak ők mutatkoztak. Tovább »

A magokat igyekeztem picit nagyobb sugarú körbe lőni, hogy a testesebb, ám gyakorta óvatosabb halak bátrabban táplálkozzanak, ne riasszák el őket az apróságok, hiszen mennyiszer mondjuk azt, ahol a kicsi, ott a nagy is felbukkanhat idővel. Tovább »

A víz nem volt meleg, ááá... csak egy kis paprikát kellett volna belehinteni és kész a halászlé! Tovább »

Nem szeretek bojlizni, egy matches úszózást ezerszer többre tartok, persze a jó hal reménye mindenkit vonz, még engem is. Tovább »

Szezonindító akciók
hirdetés

Nem nagyon bolondultak meg a torpedók most hétvégén, de azért két egyformát sikerült mindkettőnknek elkapni. Tovább »

Végre nem az óra kelt, hanem a rigók csivitelése. Itthon vagyok. Pakolászom. Megyek horgászni. Tovább »

 

Ismét horgászbörzére készül Újpest. A megszokott, régi jó helyszínen újra kipakolhatják a horgászok nem használt cuccaikat. Foglaljatok asztalt, amíg van! Tovább »

Keszegezni, pontyozni ment solti Kis-Dunára a horgász, őt lepte meg legjobban, amikor két és fél órányi fárasztás után egy termetes harcsát sikerült partra vonszolnia. Tovább »

A Pecabizó Horgászboltban fantasztikus engedménnyel vásárolhattok most egy hónapig. A 2013. június 24-én induló 30%-os kiárusítás minden új termékre vonatkozik (kivéve élő csali), és július végéig tart. Tovább »

A finomszerelékesek Klubcsapat világbajnokságán 2013-ban a Perfect-Timár-Mix Team képviselte hazánkat. Az olaszországi Brian csatornán június 8-9-én megrendezett viadalon az Ágoston Lajos, Csöregi Balázs, Kaló Zoltán, Nagy András, Timár Szabolcs, Várszegi Balázs (csapatkapitányok: Magyar Szilárd és Timár Gábor) összetételű fiatal gárda a nagyszerű harmadik helyet szerezte meg. A világbajnokságot a szerbek nyerték, míg a második helyre a szlovén gárda ért oda. Gratulálunk! Tovább »

 

..
Tovább a Fishing Time-ra »
Kiárusítás

hirdetés