Horgász akciók 920

lékhorgászat címkével megjelölt cikkek

 

 

Mostanában nem úgy alakulnak a dolgok peca fronton, ahogy azt elterveztem. Minden környező víz befagyott, viszont a jég vastagsága nem alkalmas horgászatra. Az ünnepek közt próbálkoztam a Zagyván, de számottevő sikerről nem tudok beszámolni. 2013-ban pedig csak sétálni jutottam ki a vízpartra. Ez bizony elég szomorú! Tovább »

 

Hol máshol, mint Oroszországban. Tovább »

Február első hetében még sokan szánták rá magukat a lékhorgászatra. Így tett Pikó Sándor és Juhász Marcell is. Ők a Lapos-morotva jegén próbáltak szerencsét süllő reményében. Tovább »

Egy bogyiszlói és egy tolnai férfi lékhorgászatra adta a fejét nemzeti parki területen, de végül halvacsora helyett büntetés lett a dolog vége. Tovább »

Rég volt ilyen tartósan horgászható jég hazánkban, aki teheti kis is használja. A Tisza-tavon süllőt, csukát is foghatnak lékről az igazán elszánt horgászok. Tovább »

A Tisza-tó jege alkalmas a lékhorgászatra. A folyó id be van fagyva, de a jégre menni tilos! Tovább »

Egyre biztonságosabb a jég a Tisza-tavon, indulhat a lékhorgászat! Tovább »

Az idei évben is kegyes volt az időjárás, és sikerült megrendezni a már hagyománnyá vált lékhorgász versenyt a váraljai tározón. Igaz, hogy csak jó adag szerencsével volt használható a jég vasárnap, ugyanis vasárnapra virradóan jókora esőt kaptunk, ami némileg megemelte a tó vízszintjét, és ez az emelkedés nem is állt meg. Hétfő reggel már nem lehetett biztonságosan rámenni a jégre, így sikerült elkapni az utolsó lehetőséget a verseny megtartására. Tovább »

Ahogy a nyári fürdési idénynek megvannak az áldozatai, sajnos az előírások nem ismeretéből vagy be nem tartásából eredően a jeges vizek is szedik áldozataikat. Tovább »

DAM XTherm termoruha szett 640 34e
hirdetés

 

Tovább a Fishing Time-ra »
Deeper Chirp 1200

hirdetés