Őszi-téli ruhavásár 2.

Körös címkével megjelölt cikkek

 

A Sebile wobblerek a Puncher nevű családdal bővültek 2015-re. Az első modelleket már tavaly késő ősszel kézbe kaphattam, de talán 2-3 horgászaton voltak csak bevetésen. Akkor már inkább a gumikat húztam, így pár szebb domolykón kívül mást nemigen tudtam felmutatni.

 

 

A KHESZ tájékoztatást ad arról, hogy 2017. június 13-án egy dunántúli völgyzárógátas halastórendszerből vásárolt állományból előnevelt harcsa telepítést hajt végre a Hármas-, Kettős-, Sebes-, Fehér- és Fekete-Körösbe, továbbá a Hortobágy-Berettyó és Berettyó folyókba összesen 40.000 darabos mennyiségben.kör Tovább »

Örömteli eseményre hívták a szarvasi média képviselőit a horgászok, illetve a Kákafoki-holtág új vízkezelője, a Körösvidéki Horgász Egyesületek Szövetségének vezetése. Tovább »

A Békéscsabai Rendőrkapitányság öt férfi ellen folytatott nyomozást, akik engedély nélkül, tiltott módszerrel, kíméleti területen halásztak Doboz külterületén, a Kettős-Körösön. Tovább »

Öt férfi halászott engedély nélkül, tiltott módszerrel, kíméleti területen a Kettős-Körösön. Halőr kért rendőri segítséget az elfogásukhoz. Tovább »

Összefüggő, vöröslő hínármezők okozzák a nem mindennapi látványt. Az amerikai eredetű moszatpáfrány ősszel ilyen vörösre színeződik, írja a Greenfo.hu. Tovább »

 

Tovább a Fishing Time-ra »
JRC ágy + hálózsák szett 1200

hirdetés