Horgász akciók 920

koi ponty címkével megjelölt cikkek

 

 

Idén a május a hal hónapja. A Felelős Gasztrohős legújabb kampánya a hazai halak népszerűsítését tűzte ki zászlajára, és minden egyes héten egy közkedvelt hazai hal bemutatására fókuszál, receptekkel és elkészítési tanácsokkal megfűszerezve. A hét hala a ponty, ezen apropóból gondoltam, hogy én is írok egy kicsit erről a bajszos jószágról. Tovább »

 

Tizenötmillió dollárt különítettek el arra, hogy kipusztítsák a kontinens egyik legkártékonyabb halát, a pontyot – jelentette be vasárnap az ausztrál kormány. Tovább »

Indonézia mintegy 250 milliós lakossága évente fejenként 37 kilogramm, túlnyomórészt édesvízi halat fogyaszt, így a halászati és akvakultúra területén hétfőn kötött megállapodás hatalmas lehetőség arra, hogy a haltartási ágazat pozíciót szerezzen ezen az óriási piacon - fejtette ki Fazekas Sándor az indonéz miniszterekkel folytatott tárgyalások után az MTI-nek telefonon. Tovább »

90 mázsa kettő-, illetve háromnyaras pontyokat telepítettek hétfőn a Deseda tóba. A halakat akár már most ki lehetne fogni a vízből, 3 napig azonban horgászati tilalmat rendeltek el. Csütörtöktől viszont már az új kopoltyúsokat is lehet horgászni. Tovább »

Dél-Koreában a horgászturizmus egyre növekvőbb tendenciát mutat, ezeknek az újnak mondható horgászhelyeknek köszönhetően. Tovább »

 

Tovább a Fishing Time-ra »
Deeper Chirp 1200

hirdetés