Szezonindító horgász akciók 920

horgászvizsga címkével megjelölt cikkek

 

 

 

A Földművelésügyi Minisztérium csökkentette az ifjúsági horgászok vizsgadíját. Tovább »

Sokan azzal sincsenek tisztában, hogy melyik díjat kinek és mire fizeti. Most részletesen leírjuk, hogy mi mennyibe kerül. Tovább »

Aki idéntől akar horgászvizsgát tenni, felkötheti a gatyáját. Adunk néhány tájékoztató jellegű információt a sikeres horgászvizsga érdekében. Tovább »

Eddig hatalmas adminisztrációs teherrel sújtották, talán inkább elrettentették azokat, aki ki szerették volna próbálni a horgászatot, de nem csak nekik, hanem a külföldieknek is könnyedséget jelenthet a korábban horgászszervezeti tagsághoz kötött, némileg bürokratikus kényszer. Tovább »

A 2013 decemberében hatályba lépett 133/2013. (XII. 29.) VM rendelet első komolyabb módosítása máris aktuálissá vált! A változások egy része a mindennapi horgászatunkra és az azzal kapcsolatos adminisztratív kötelességekre is hatással van! Tovább »

Első alkalommal figyelmeztetést, másodszorra viszont már halvédelmi bírságot kaphatnak azok a horgászok, akik nem vezetik az új, VM által kiadott, állami fogási naplót. Tovább »

Feltehetően az új halgazdálkodási törvény miatt országszerte akadoztak a vizsgáztatások, de végre konkrét hírt kaptunk, hogyan és hol lehet horgászvizsgát tenni. Tovább »

Megjelent a Magyar Közlöny 2013. december 29-i számában az év közben hatályba lépett új halászati törvény Végrehajtási Rendelete (VhR). Hivatalos nevén "A videkfejlesztési miniszter133/2013. (XII. 29.) VM rendelete a halgazdálkodás és a halvédelem egyes szabályainak megállapításáról". Tovább »

Szezonindító horgász akciók 640
hirdetés

2013. szeptember 1-től hatályba lép az új törvény, ez teljesen eltér az eddigi, 1997. évi halászatról és horgászatról szóló törvénytől. Minden horgászt érint. A törvény teljes tartalmát alább olvashatják. Tovább »

 

Tovább a Fishing Time-ra »
Ajándék etetőanyag minden rendeléshez

hirdetés