Nagy nyári leárazás 920

horgászpárt címkével megjelölt cikkek

 

 

 

A Horgászok és Természetbarátok Pártja azért alakult, mert úgy érzik nincs megfelelően képviselve a horgászok érdeke hazánkban, és az új halgazdálkodási törvény sem váltotta be a hozzáfűzött reményeket, ugyanis továbbra is tele van kiskapukkal, hogy a halászok zavartalanul ténykedhessenek a jövőben is. Tovább »

NEM TÁMOGATUNK HORGÁSZPÁRTOT - Az elmúlt napokban az interneten felbukkant közlésben az állt, hogy "megalakult a Horgászpárt", és a közlemény bizonyos részeiben utalást tett a Magyar Országos Horgász Szövetségre, azt a látszatot keltve, mintha az országos szövetség és annak tagszövetségei, a megyei (területi) szövetségek tagegyesületei és a horgászok ezt a szerveződést támogatnák. Tovább »

Általános iskolákban alsó tagozatban kötelező heti két óra pecázás, felsőben napi kettő, napköziben a Csukás István-féle nagy Ho-ho-hó horgász rajzfilm, szigorúan Balázs Péter hangján; az Együttlógatás Rendszerében újraszerveződő Nemzeti Horgászboltok, a kisgyermekes családoknak ingyen etetőanyag a nyertes pályázatokról elhíresült Közhal jóvoltából. Tovább »

Mind a 106 körzetben indulni akarnak, arra alapozva, hogy úgy másfélmillió ember él pecás családban. Tényleg bekavarhat-e a választásokon a legnagyobb magyar civil szervezet? Cink-exkluzív! Tovább »

 

Tovább a Fishing Time-ra »
Nagy nyári leárazás 1200

hirdetés