Horgász akciók 920

horgászjegy címkével megjelölt cikkek

 

 

Nemrégiben „Normális?” címmel egy rövid blogbejegyzésben fakadtam ki az RHDSz által kiadott napijegyek árazása kapcsán. Tovább »

Időről-időre eléd állnak dolgok, amiket meglátva nem hiszel a szemednek. Nézed és azt gondolod: Ááááááá… biztos rosszul látom, félreértem, az nem úgy van. Hát de! Tovább »

Korábban érkezett kérdés, hogy mi a helyzet a területi jegyekkel a HOFESZ kezelésében álló Fejér megyei vizeken. Számtalan csodás tó csalogatja itt a horgászni vágyókat - akikből szerencsére akad bőven-, ezért úgy gondolom, érdemes ezt a kérdést tisztázni. Így mindenki nyugodtan ülhet a vízparton és várhatja a kapást azzal a tudattal, hogy megtett mindent, amit kellett, hogy az adott vízen horgászhasson. Szóval lássuk a felhozatalt. Van napijegy, éves területi jegy, kedvezményes éves területi jegy és versenyjegy. Ezek a leggyakoribbak. Öntsünk akkor tiszta vizet a pohárba, hogy mikor, kinek és melyiket kell kiváltani... Tovább »

 

A vasi vizek kiolvadtak mi meg útjára indítjuk a sporthorgászatot támogató kezdeményezésünket...újabb szabályok helyett inkább kedvezményekkel szeretnénk megköszönni a halak visszaengedését... Tovább »

Február végéig eldől, kik lesznek az állami tulajdonú vízterületek kezelői, a Balaton esetében azonban ez nem kérdés, ahogy eddig, úgy a következő 15 évben is a Balatoni Halgazdálkodási Nonprofit Zrt. marad a tó vízhasznosítója. A balatoni horgászrend több pontban változott idén, a jegyárak viszont most sem emelkedtek. Tovább »

Két év alatt, amióta megszűnt a Balatonon a halászat, összesen húsz százalékkal emelkedett az eladott horgászjegyek száma. Tovább »

A halgazdálkodásról és a hal védelméről szóló 2013. évi CII. törvény értelmében a halfogásra jogosító okmányok a személyazonosító okmány, az állami horgászjegy (vagy turista állami horgászjegy), a fogási napló és a területi jegy. Tovább »

A két részletben váltható Tisza-tavi területi jegy első részletének érvényessége május 31-ig tartott. Tovább »

Az új balatoni horgászrend nem mindenkinek okozott osztatlan örömet. Rutinos pecások értékelték a szabályokat. Főleg a vitorlással történő horgászattal kapcsolatban éltek kritikával. Tovább »

Összeszedtük a magyarországi Duna összes szakaszának 2015. évi horgász területi engedélyárait. Tovább »

A Magyar Országos Horgász Szövetség által kezelt Velencei-tó 2015. évi területi engedélyárakról itt tájékozódhat. Tovább »

Humminbird halradarok
hirdetés

2015. évi tiszai horgász területi engedély árak, továbbá: Maros, Körös, Zagyva, Lisztes, Sárgás... Tovább »

Változtak az Ráckevei (Sorokásri) Duna-ági horgász területi jegyárak - értesültünk a Szövetség honlapjáról. Tovább »

 

Tovább a Fishing Time-ra »
Deeper Chirp 1200

hirdetés