Horgász akciók 920

halvédelmi bírság címkével megjelölt cikkek

 

 

 

Állatkínzás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás egy 53 éves zsombói horgásszal szemben, mert nem ölte meg az egyébként szabályosan kifogott halat a Maty-éri víztározónál. Tovább »

A Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal R. T. kesztölci lakossal szemben, horgászati szabály megsértése – 2017. augusztus 09-én jogosulatlan horgászat – miatt 35.000 Ft halvédelmi bírságot szabott ki és 6 hónap időtartamra eltiltotta az állami horgászjegy váltásától. Tovább »

A kérdéssel már többször foglalkozott a BHNp Zrt. honlapján, azonban egy tegnapi eset miatt újra "elő kell vegyék" a témát. Történt ugyanis, hogy egy horgásztársunk arra hivatkozva tartotta meg az általa fogott kősüllőt, hogy a helyi horgászboltos tájékoztatása szerint már nincs rá tilalom... Tovább »

Az elmúlt hét második felében a halászati őrök a Füredi-Holt-Tisza térségében eldugott eszközökre bukkantak, melyeket valószínűsíthetően orvhalászati cselekményhez készítettek elő. A munkatársak a területet fokozott megfigyelés alá vonták és az információkat megosztották a Tiszai Vízirendészet munkatársával, aki készséggel nyújtott segítséget. Tovább »

Július 21-én délben, a Tisza-tavi Sporthorgász Kft. halászati őrei egy kihelyezett nyakzóhálót találtak a VI-os öblítőcsatorna térségében. Nagyon gyorsan megtörtént a figyelő szolgálat megszervezése, majd megkezdődtek a várakozás órái. Tovább »

A 2015. évben január 1-től eddig felderített szabálysértések listája megtekinthető. Tovább »

A horgászok sokallják a nemrég bevezetett adminisztrációs terheket és hatósági szigort, annak viszont örülnek, hogy a természetes vizeken immár nem kell osztozniuk a halászokkal. Tovább »

A büntető eljárás mellet a halgazdálkodási hatóság 300.000.- Ft halvédelmi bírságot szabott ki két tavalyi esetben is. Tovább »

Delphin Mamut harcsázó orsó
hirdetés

Rutinszerű ellenőrzés során a balatoni halőrök rajtaütöttek a süllőre vadászó csónakos horgászokon, Zánka térségében, szólt a hír október 20-án. Tovább »

December 3-án kapta kézhez a Balatoni Halgazdálkodási Nonprofit Zrt. a Somogy Megyei Kormányhivatal Földművelésügyi Igazgatóságának határozatát, melynek értelmében Z. L. siófoki lakost az említett hatóság 60.000 Ft halvédelmi bírság megfizetésére kötelezi, valamint egy évre és hat hónapra az állami horgászjegy váltásától eltiltja. Tovább »

 

Tovább a Fishing Time-ra »
Deeper Chirp 1200

hirdetés