Horgász akciók 920

Gyermekhorgász címkével megjelölt cikkek

 

 

 

A Tisza-tavi Sporthorgász Kft. úgy döntött, hogy 2018. január 1-jétől valamennyi 3 és 14 év közötti gyermek részére díjmentessé teszi a Tisza-tavi horgászatot. Az ehhez szükséges területi horgászjegyet ingyenesen vehetik át a kishorgászok a Tisza-tó bármelyik jegyértékesítő horgászboltjában, kikötőjében, és a tiszafüredi Horgászati Központban. Az ingyenes horgászjegy ezen kívül online is elérhető lesz. Tovább »

Bosszankodnak a mindszenti horgászok, ugyanis csak egy részét takaríthatta el az Alsó-Tisza-vidéki Vízügyi Igazgatóság a Kurcát korábban kilométereken át beborító rucaörömnek. Nem értik, hogy miért számít védettnek a csatornában nem honos növény. Tovább »

A 2016/2017-es tanévben, a Tisza-tavi Sporthorgász KN Kft.-nek köszönhetően horgász szakkört indíthattunk a Balmazújvárosi Általános Iskola Székhelyintézményében és Bocskai István Tagintézményében az érdeklődő fiatalok számára. Tovább »

Sokan kérdezik, hogy hogyan lehet egy hetes Horgásztábort megvalósítani napi 3x étkezéssel, felszereléssel együtt gyerekenként 9000 forintból. Ha szívvel lélekkel csinálja az ember, nem érdekből, nem haszonszerzésből. Tovább »

Pécselyi kisiskolások ismerkedtek a balatoni horgászattal a napokban Tihanyban. Tovább »

Rakamaz – A tanév nemcsak tantárgyi órákat jelent a nebulóknak, hanem szakköri foglalkozásokat is. A rakamazi általános iskolában a horgász szakkör is megkezdte működését Biri Imre, a Horgász-suli programvezetője irányításával. Tovább »

Június 26-án, vasárnap ingyenes nevezéssel rendeznek horgászversenyt 15 év alatti gyerekek részére Tiszaörvényen. Tovább »

A 11. Vasi Vizeken általános iskolai horgászvetélkedő Vaskeresztesen, a helyszíni fordulóval ért véget. Tovább »

Ajándék Timár Mix etetőanyag minden rendeléshez!
hirdetés

A megyéből elindult Horgász-suli program bemutatkozott a Magyar Országos Horgász Szövetség (MOHOSZ) Velencei-tavi évadnyitó és halászléfőző versenyén. A rendezvényen nagyon jól sikerült a Horgász-suli program részét képező horgász ötpróbaverseny első országos bemutatkozása. Tovább »

Kötelezővé tenné az általános iskolásoknak a horgászat tanulását a Magyar Országos Horgász Szövetség – írja a Blikk. Tovább »

 

Tovább a Fishing Time-ra »
Ajándék Timár Mix etetőanyag minden rendeléshez!

hirdetés