Horgász akciók 920

gereblyézés címkével megjelölt cikkek

 

 

 

A rendőrség, a természetvédelmi őrök és a halőrök együttműködésének köszönhetően gyorsan azonosították a két szolnoki férfit. Tovább »

Egyre gyakrabban fordul elő a téli időszakban, hogy tisztességtelen küzdelemre kényszerítik a keszegeket az orvhorgászok. Decemberben kettő, januárban eddig három alkalommal kellett intézkedniük a Balatoni Halgazdálkodási Nonprofit Zrt. halászati őreinek gereblyéző horgásszal szemben és bűncselekményről lévén szó, a rendőrséget is bevonniuk az eljárásba. Tovább »

A KHESZ halászati őrei február 23-án a kora esti órákban a Hármas-Körös Mezőtúr közelébe eső szakaszán, helyi nevén nagyharcsásban hajtották végre azt a csoportos akciót, melynek során orvhorgászokat fogtak meg. Tovább »

Tasson már elkezdődött az őszi kerti munkák szezonja, két autónyi "munkásember" bukott meg tegnap. Tovább »

A nagykátai nyomozók vádemelési javaslattal fejezték be a nyomozást. Tovább »

Nyár derekán sem volt kevesebb a szabályszegő a Balatonnál, mint a korábbi hónapokban. A halőrök által a vízen, vízparton elvégzett munka végére olykor a hatóság teszi fel a pontot. Tovább »

A Sarkadi Rendőrkapitányság rendőrei 2016. február 20-án 23 óra 45 perckor ellenőriztek egy személygépkocsit Biharugra külterületén. Tovább »

A nagykátai nyomozók két férfit értek tetten egy tápiószecsői halastónál. Tovább »

Ingyenhitel
hirdetés

Hármas horoggal szerelt horgászbotokkal gereblyézett a két ötvöskónyi férfi. Tovább »

A horgászok sokallják a nemrég bevezetett adminisztrációs terheket és hatósági szigort, annak viszont örülnek, hogy a természetes vizeken immár nem kell osztozniuk a halászokkal. Tovább »