Horgász akciók 920

fogási napló címkével megjelölt cikkek

 

 

Attól tartok, hogy a kor előrehaladtával a türelmem is erős fogyásnak indult. Másként ez a poszt nem születhetett volna meg. Történt ugyanis, hogy meglátogattam horgászegyesületemet, a tavalyi fogási napló leadása és az új papírok kiváltása céljából. Ehhez a belvárosi munkahelyemről egy órával előbb elkéredzkedve átmetróztam/autóztam Csepelre. Az iroda csupán kedden, szerdán és csütörtökön délután van nyitva, ha a munka végeztével indulok, éppen odaérek. Vagy éppen nem. Ezért a sietség. A mai napom még egy szülői értekezlettel is súlyosbítva volt, így csupán egy órát tudtam a horgászegyesületnél tölteni, de biztos voltam benne, hogy ennyi idő többszörösen elég a feladat megoldására. Tévedtem. Tovább »

 

A leadási határidő apropóján összeszedtük a legfontosabb információkat arról, hogy kell kitölteni, mire kell odafigyelni, ki válthatja, mennyibe kerül, s mi is az a fogási napló. Tovább »

Február 28-ig kell leadni a fogási naplót, ott ahol a korábbi állami jegyét váltotta a horgász, vagy ahol az újat fogja kiváltani. Tovább »

Nyíregyháza – A horgászat 2016-os évi változásairól kérdeztük az elmúlt héten a Horgász, vadász oldalon Fesztóry Sándort, a Sporthorgász Egyesületek Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Közhasznú Szövetségének ügyvezető igazgatóját, a Magyar Országos Horgász Szövetség alelnökét. Tovább »

Büntetésre számíthatnak azok a horgászok, aki határidőre – február 28. –nem adják le tavalyi állami fogási naplójukat. Ráadásul ez évtől új okmány kerül forgalomba. Tovább »

Február végéig eldől, kik lesznek az állami tulajdonú vízterületek kezelői, a Balaton esetében azonban ez nem kérdés, ahogy eddig, úgy a következő 15 évben is a Balatoni Halgazdálkodási Nonprofit Zrt. marad a tó vízhasznosítója. A balatoni horgászrend több pontban változott idén, a jegyárak viszont most sem emelkedtek. Tovább »

A Magyar Országos Horgász Szövetség és tagszervezetei által kezdeményezett jogszabályi változások hatályba lépése miatt a 2016. évi új típusú - egy dokumentumba egyesített - állami jegy-és fogási napló várhatóan legkorábban január hónap közepén lesz kapható az egyesületekben. Az új állami jegy - és fogási napló a jogszabályi változások miatt jövő évtől kizárólag a MOHOSZ-hoz tartozó horgászegyesületekben lehet megvásárolni. Tovább »

A tegnapi napon sikeresen zárult jogszabály-módosítási egyeztetésen túl a MOHOSZ egységes horgászokmányok kiadását is kezdeményezte, ami miatt a végrehajtási rendelet és a NÉBIH tevékenységét érintő jogszabály módosítása is folyamatban van. Tovább »

A 2015. évben január 1-től eddig felderített szabálysértések listája megtekinthető. Tovább »

DAM XTherm termoruha szett 640 34e
hirdetés

Több változás is történt az utóbbi időben, amelyek a horgásztársadalmat érintették. Ezek hatásáról, fogadtatásáról beszélgettünk Székely Gáborral, a Tolna Megyei Horgászegyesületek Szövetségének ügyvezető elnökével. Tovább »

Az új állami fogási napló szinte használhatatlan. Erre és a körülötte kialakult zúgolódásra reagálni kíván a MOHOSZ vezetősége is. Tovább »

 

Tovább a Fishing Time-ra »
Deeper Chirp 1200

hirdetés