Horgász akciók 920

Fehérvárcsurgó címkével megjelölt cikkek

 

Májusban annyira jót horgásztam itt, hogy tudtam, vissza kell jönnöm a Fehérvárcsurgói víztározóra. A helyet elég jól kiismertem, feltérképeztem és persze most is csatlakozott hozzám testvérem Péter, valamint Gábor barátom.

Már régóta érett bennem egy gondolat, hogy a CFB csalikat szeretném egy kicsit jobban megdolgoztatni. Kíváncsi voltam arra, hogy mit képes produkálni egy nagy kiterjedésű vízen, ahol fontos a kitűnő beltartalom, illetve ahol az attraktivitás kiemelt szerephez jut. Így esett a választásom a Fehérvárcsurgói-víztározóra.

 

Néhány éve egy angol horgász műsorában szó esett a különböző mélységben használatos feederkosarakról. Érdekes, hogy az angolok nagyon sok mindent egyszerűen csinálnak, ez azért egy kicsit bonyolultnak és talán feleslegesnek is tűnt nekem. Mindenesetre elraktároztam a fejemben későbbre. Ez a később most van. Második éve, hogy jobbára a Fehérvárcsurgó-i tározón horgászom. Ugyanakkor ez nem egy könnyű víz. A szél állandóan fúj, sokszor viharos erővel. A vízterület nagy a tó mélysége pedig... Tovább »

Első teljes mértékben amatőr videóm a fehérvárcsurgói tározó keszegeiről. Tovább »

 

Hrankai Ferenc horgásztársunktól kaptunk egy kedves levelet és képeket, egy hatalmas, közel 40 kilós ponty fogásáról. Tovább »

A ponty tilalom feloldásra került a Fehérvárcsurgói-víztározón, Pátkai-víztározón és a Palotavárosi tavakon. Tovább »

A korábbi évek gyakorlata alapján idén újra készült közös jegy a horgász szövetségek vizeire, mint például Velencei-tó, Fehérvárcsurgó, fővárosi Duna, Atka, Ipoly, Kunsági és Fűzvölgyi-főcsatorna, RSD stb... Tovább »

 

Tovább a Fishing Time-ra »
3752 termék akcióban

hirdetés