Horgász akciók 920

Deseda címkével megjelölt cikkek

 

 

 

Három nap alatt közel 100 mázsa ponttyal gyarapodik a desedai horgászparadicsom, ahol szeptemberben pontyfogó-világbajnokságot rendeznek. Tovább »

90 mázsa kettő-, illetve háromnyaras pontyokat telepítettek hétfőn a Deseda tóba. A halakat akár már most ki lehetne fogni a vízből, 3 napig azonban horgászati tilalmat rendeltek el. Csütörtöktől viszont már az új kopoltyúsokat is lehet horgászni. Tovább »

A Balatonon az idegenforgalmi szezon meghosszabbítását, a Desedán pedig több vendéget várnak a szakemberek a most készülő horgászturisztikai stratégiáktól. Tovább »

Egy újabb kapitális harcsa akadt horogra Deseda tavon: a 217 cm hosszú és 67 kilós nagybajuszút Balaskó Péter fogta ki. Tovább »

A Kaposvári Sporthorgász Egyesület ezúton értesíti tagjait, hogy a telepítési ütemtervnek megfelelően haltelepítést végez az Egyesület által kezelt vízterületeken. Tovább »

Nyugodtan lehet trendszerűnek nevezni a folyamatot, melynek során a fontosabb hazai horgászvizek kezelői jelentősen szigorítják az elvihető halak mennyiségét. Tovább »

A Kaposvári Sporthorgász Egyesületnél átlagosan tizedével kerülnek majd többe a területi engedélyek, mint idén. A növekvő bevételt haltelepítésre fordítják. Tovább »

Hetven mázsa pontyot telepített november 16-án délelőtt a Desedába a Kaposvári Sporthorgász Egyesület. A már most fogható méretű halakat a tó több pontján engedték a vízbe. Tovább »

Indul a harcsaszezon!
hirdetés

Hetven mázsa pontyot telepít vasárnap a Desedába a Kaposvári Sporthorgász Egyesület -közölte Hauser Miklós az egyesület titkára. Tovább »

2014. október 04-én ragadozóhal telepítéssel folytatódott az Egyesület vizeinek telepítése. Tovább »

 

Tovább a Fishing Time-ra »
Deeper Chirp 1200

hirdetés