Horgász akciók 920

casting címkével megjelölt cikkek

 

A multis horgászmódszert (casting) a világ édesvizeinek körülbelül kilencven százalékán használják eredményesen és a sósvízi horgászatoknál is szívesebben alkalmazzák, mint a hagyományos pergetést (spinning), és a világ leghosszabb, 300 méteres dobásait is multis felszerelésekkel érték el, ami önmagáért beszél.

 

Ennyi! Feladtam. Nem szeretnék többet bajlódni a castinggal. Nagyon ritkán vettem csak a kezembe és akkor is időről-időre csalódást okozott. Pedig nagyon akartam esküszöm, mert majdnem annyira vonzott, mint a műlegyezés! Még egy régi írásomat is kiraktam búcsúképpen. (Madárral halra?) Aztán ehhez a poszthoz hozzászólt, Dóri egyik régi ismerőse, Tomi. Felajánlotta, hogy esetleg adna egy-két tippet és úgy hátha újra látok benne valamit... Tovább »

Fagyos decemberi szombaton érkeztünk meg az öreg Duna partjára Zoli barátommal. A már sokat megélt, zúzmarával borított faladik a hullámokon ringatódzva várt reánk. Gyorsan bepakoltuk felszerelésünket, beröffentettük a motort, majd célba vettük az elsőnek kiszemelt medertörést. Tovább »

Beköszöntött a már oly régóta várt tavasz! A nappalok jól érzékelhetően meghosszabbodtak és a hőmérséklet is kezdett elviselhetőbbé válni. Egyre jobban mozgatta a fantáziámat, hogy vajon a melegedés hatására aktivizálódtak-e imádott halaim, a fekete sügérek. Az első fogásokról tudomást szerezve, véglegesen eldöntöttem, hogy a hétvégén részemről is rajtolni fog a 2014-es fekás szezon... Tovább »

Kedves Olvasó, eltartott egy darabig, de a család, a munka és versenyek között végül sikerült egy rövid interjút készíteni Dannyvel. Minden további kommentet mellőzve kérem, élvezzék ezt a rövid beszélgetést a 14-szeres távdobó világbajnokkal, sok egyéb győzelem és cím birtokosával, Danny Moeskops-szal! Tovább »

Szevasz he! Nem mész ma tűzijátékozni? - Mégy a f****m! - csíptük el ezt az életszagú párbeszédfoszlányt a Duna parti kocsma pultjánál, miközben kiváltottuk napijegyünket az általunk kiszemelt öböl területére. Tovább »

A héten bejött meleg front miatt nem nagyon bíztam a peca sikerében, de szerencsére a halak étvágyuknál voltak. A mai napon egy új csalit próbáltam ki teljes sikerrel, ami újra bebizonyította nekem, hogy mindig van új a nap alatt... Tovább »

Szeptember 21.-én, ismét összejött a Fishing Time kis csapata, egy közös hétvégi horgászatra. Ha a horgászat, a Duna szeszélyes mivolta miatt nem is nagyon valósult meg, de azért, így is egy igen jót szórakoztunk! Na, de ne rohanjunk ennyire előre... Tovább »

A hétvégének egy célja volt, felavatni újdonsült Fishing Time pólómat... A kalandnak, ki mással vághattam volna neki, ha nem méltán híres barátommal; Berzával. Eredeti célunk domolykózás lett volna, de mivel a jó öreg Duna, elmosta terveinket, így ismét a fekete sügerekkel kellett randevúznunk... Tovább »

Prologic Cruzade horgász szék
hirdetés

40 fok, enyhe szellő, és tűző nap; a helyszín Kádárta. KÁDÁRTA, sok furcsa gondolat kavarog bennem a szó (név) hallatán, ha címkéznem kellene, nehéz dolgom lenne... Tovább »

-Máté, követi a basyd, le fogja szedni... Valahogy, így kezdődött el, az a bizonyos pár perc, amely nagyban megalapozta a nap további hangulatát. Mikor békám ráesett, egy tökleveles közepére, még nem tudtam, de valahol már éreztem, hogy ezt a dobást, nem fogom egyhamar elfelejteni! Tovább »

 

A mai naptól nincs viharjelzés a Balatonon, Velencei-tavon, és a Tisza-tavon. Tovább »

Norvégia partjaihoz közel akasztotta meg a német Marco Liebenow hatalmas halát. A fárasztás ideje alatt három ember váltotta egymás a bot mellett, hogy az elképesztő erejű állatot fel lehessen pumpálni. A csaknem 515 fontos, tehát kb. 234 kilós laposhalat másfél óra elteltével sikerült a felszínre kényszeríteni. Tovább »

Július 15-én, hétfőn hatalmas nyári vásár veszi kezdetét a budapesti Horgászok Házában. Minden Shimano, Cormoran és Daiwa termék 30%-os, az összes többi termék pedig 20-40%-os kedvezménnyel lesz kapható! A hatalmas Horgászok Háza több ezer termékkel várja a horgászat kedvelőit! Tovább »

 

Tovább a Fishing Time-ra »
Prologic Cruzade horgász szék

hirdetés