Horgász akciók 920

A Hungexpón jubilál az ötéves Pontyshow

A legnagyobb márkák mellett újdonságok, óriási kedvezmények, előadások, bemutatók, horgász-szimulátorral, halastóval, pontysulival és fiesta-hangulattal.

Igazi fesztiválhangulatot ígér az immár kerek, ötödik, jubileumi évfordulóját ünneplő idei Pontyshow. A 2013. november 8-9-10-én zajló rendezvénnyel a szervezők és a látogatók ennek megfelelően új, minden szempontból rangos helyszínen, a Hungexpo-n, azaz a Budapesti Vásárközpont 6700 négyzetméteres B pavilonjában ünnepelhetik meg az eseményt. Ez egyben azt is jelzi, hogy megérte az egyre népszerűbb eseményre fordított energia és az elmúlt évek lelkes szervezőmunkája, hiszen a seregszemle végül kivívta magának, hogy a rangjához méltó területen gyűlhessenek össze a pontyrajongók. De ha mindez nem lenne elegendő, számos különleges program várja majd a látogatókat, akik a tavalyihoz képest változatlan árú belépőhöz idén is egy nagy értékű csomagot, a Prologic Baits C.O.M. csalizó bojliját kapják ajándékba. A szervezők emellett rengeteg meglepetéssel készülnek a seregszemlére, a részletekről folyamatosan tájékozódhatnak a show weboldalán (www.pontyshow.hu; www.carpshow.hu).

Idén ősszel tehát már ötödik alkalommal rendezik meg a magyarországi Pontyshow-t. Csak emlékeztetőül az azóta „megtett útra: a kiállítás 2009-ben indult útjára a mindössze ezer négyzetméternyi Budakalászi Sportcsarnokból és a mellette elterülő Omszki-tótól, majd a következő három esztendőn át már a Budaörs határában lévő M1 Expo impozáns csarnoka szolgált helyszínéül.

Az idei továbblépés nagy esemény a Pontyshow életében, különösen, hogy a Hungexpo kifogástalan infrastruktúrája garantálja a rendezvény és környezete rendkívül magas színvonalú lebonyolítását, mely így egyúttal betöltheti azt a különleges hídfunkciót, amellyel bizonyosan egymásra találhatnak az újdonságokat lesők és a kiállítói fejlesztések éppúgy, mint a jó vételre vadászók és a kedvező árak, vagy épp a válaszokra éhes horgászok és a szakértő hírességek.

A frekventált helyszín remek tömegközlekedési kapcsolatokkal rendelkezik, így a látogatók most már a lehető legkönnyebben juthatnak el a pontyos hétvégére. Az autóval érkezők részére biztosított az ingyenes parkolás az Albertirsai úton, de a helyszín könnyedén elérhető a 100-as buszjárattal, mely az Örs vezér teréről indul, és ott van a végállomása is. A tavalyi rendezvényhez hasonlóan a büfé sem okozhat csalódást, mivel a szervezők már tavaly is saját kezükbe vették az üzemeltetést, így elfogadható áron kínálják majd a jobbnál jobb, ízletes falatokat, ételeket és a finom italokat.

Mivel az ördög a részletekben rejlik, íme a különleges kínálat: igazi kuriózumnak ígérkezik a Pontyshow központi helyén egy berendezett 9x4,5 méteres (1,20 méter mélységű) tó, mely valódi vízparti hangulatot teremt, hiszen a Hortobágyi Halgazdaságnak köszönhetően bárki jókora pontyokban gyönyörködhet. A tavon és a körül is lesznek bemutatók-előadások. Szintén különlegességként debütál az az új horgász-szimulátor, melynek segítségével a látogatók (természetesen ingyenesen) óriási pontyokkal, harcsákkal, de akár tengeri halakkal is megküzdhetnek. A gyermekeknek szánt Tóparti pontysuli keretében pedig – idén először – minden második órában ismert pontyhorgászok foglakoznak az ifjúsággal.

Mindezek mellett izgalmat ígér még a napi kétszeri tombolasorsolás, a rengeteg látnivaló és a sok-sok meglepetés, s persze ezúttal sem maradhat el a legnagyobb márkák felvonultatása, az újdonságok bemutatása, melyeket – az elmúlt évekhez hasonlóan – idén is óriási kedvezményekkel lehet megvásárolni. Ami változás a korábbiakhoz képest, hogy idén a programok jelentős része a standokra és az egyéb kiállítói területekre koncentrálódik. Ám az egész napos bemutatókkal, kisebb-nagyobb előadásokkal, és a sok-sok szórakozási lehetőséggel a szervezők azt is garantálják, hogy akár teljes körű családi kikapcsolódást is jelenthet a Pontyshow.


Nyitva tartás: november 8. (péntek): 9-18 óráig
november 9. (szombat): 9-18 óráig,
november 10. (vasárnap): 9-17 óráig
Cím: Hungexpo – Budapesti Vásárközpont, 1101 Bp., Albertirsai út 10.
Ingyenes parkoló, finom ételek és italok a büfében, hétköznapi árakon!
Bővebb információ: www.pontyshow.hu

 

 

Ezek megvoltak?bezár
Tovább a Fishing Time-ra »
DAM XTherm termoruha szett 1200 34e

hirdetés