Horgász akciók 920

VII. Magyarországi PontyShow – A fejlődés töretlen

Kihagyhatatlan kedvezmények, lebilincselő bemutatók, neves pontyhorgászok szerte a világból – érdekes programokkal és rengeteg újdonsággal jön november második hétvégéjén a hetedik PontyShow!

A helyszín ezúttal is – immáron harmadik esztendeje – a Hungexpo 6700 négyzetméteres B pavilonja lesz, ahol soha ennyi cég és ennyi attrakció nem várta még a látogatókat.

A hetvenkét kiállító száznál is több márkát és egy rakás újdonságot vonultat fel a háromnapos rendezvényen. Jelen lesz a Fox, a Trakker, a Gardner, a Prologic, a Nash, a CC Moore, a Korda, a Solar, a Wychvood, a SPRO, a Taska, és a Daiwa is. De a nagyok mellett az ugyancsak népszerű régiós brandek, illetve kisebb-nagyobb hazai manufaktúrák, felszereléseket, aprócikkeket és csalikat gyártó európai vállalkozások is felvonulnak, mint például az Imperial Baits, CarpZoom, Haldorádó, Anaconda, Keen Carp, Zadravec Baits, LK Baits, SBS, Stég Product, Nikl Baits, Big Carp, King Baits, Master Baits, stb.

A fejlődés, bővülés feltétele hogy évről évre egyre több kiállítóval gazdagodjon a Show, és nincs ez másként idén sem:
A Horgász-Zóna teljes palettával mutatja be a Bait-Tech arzenálját, valamint a legendás 30 Plus, és Middy márkákat sem kell már hiányolnunk. Az új csalisainkról pedig elmondható, hogy a Sticky Baits, a Northern Baits, a Nature Baits, a BigBoilie, valamint az itt debütáló Balaton Baits szinte egy komplett szekciót tesznek ki.

A Decathlon beerősít – idén 120 négyzetméteren vonul fel a francia sportóriás! Ők elsősorban a sajátmárkás Caperlan pontyos termékek széles választékát hozzák, de jó pár különleges akcióval is készülnek, például rendkívül kedvező áron fogják árulni a Minn Kota elektromos csónakmotorokat.
A sátrak, ágyak, székek, botok és orsók, valamint egyéb felszerelések kavalkádja közepette több márka testközelből is megismerteti majd a modern pontyhorgászatban egyre népszerűbb etetőhajóit.
Egyedi fejlesztésű bóják, tapogató és talajmintavevő szerkezetek is színesítik a kínálatot.
A Rod Building arénában pedig a legendás Free Spirit botokat is kézbe vehetik a látogatók.

Akit nem szédít meg a termékek bőségének zavara a forgalmazók között, az még mindig elveszhet a programokban – garancia erre a sok híres pontyhorgász és a bemutatók a céges standokon:
A kordás fiúk idén is itt lesznek, mindhárom napon járni fog a kezük folyamatosan, népszerű kötéseket, fogós csalizási trükköket mutatnak majd be.
A Carpmaniánál Marc Voosen különleges horogélezési technikáját leshetjük meg közvetlen közelről, sőt még közelebbről, hiszen egy speciális mikroszkóp teszi látványosabbá a végeredményeket.
Az Imperial Baits standon maga Max Nollert várja hétvégén a látogatókat, rajongói bizonyára nem hagyják ki ezt az alkalmat.
De a Northern Baits nagyágyúi sem maradnak ám otthon – Frank Warwick és Henrik Hansen által betekintést nyerhetünk a csalikészítés fortélyaiba.
Martin Lockey – hogy a hírességek sora tovább folytatódjon – a Solar cég atyja is tiszteletét teszi a kiállításon; szombaton biztosan találkozhatnak vele a cég pódiumán.

Nem akármilyen nevek és márkák emelik tehát ismét a PontyShow fényét, és teszik jelenlétükkel egyre hangsúlyosabbá európai mércével is.
Mindezt úgy, hogy már önmagában a hazai gyártók és forgalmazók standjain is látványosságok sokasága várja az érdeklődőket, akik belekóstolhatnak természetesen a legújabb „pontymágnesekbe”, kaphatnak fogós szerelékeket, illetve kipróbálhatják a legújabb technikai vívmányokat, botokat, orsókat, és egyéb felszereléseket.

Aki elég bátorságot és harcedzettséget érez magában, próbára teheti fárasztási képességeit is: a két felállított szimulátor egyiken erősebb cájggal a felnőttek viaskodhatnak jókora – képzeletbeli – halakkal, a másikon pedig a fiatalok kapnak ízelítőt a küzdelem izgalmából.
És ha már az ifjúságot invitáljuk, a Pontysuli szombat-vasárnapi izgalmas programjait is hadd ajánljuk figyelmükbe.

 

Nincs PontyShow akciók nélkül, ez már egyfajta tradíció. Így aztán a legtöbb kiállító ez évben is kedvezményekkel, valamint árengedménnyel szeretne vásárlói kedvében járni.
Tehát ha eljön, csak nyerni fog. Méghozzá duplán, ugyanis a megváltott belépőjegyhez két csomag Mustad horog választható 2180 Ft értékben, emellett díjmentes részvétel jár az aznapi két tombolasorsoláson.

Ajándék, tombola, felhőtlen szórakozás, fantasztikus programok, horgászok és persze halak…
Igazi show lesz ez az idei PontyShow!

Nyitva tartás
November 13. (péntek): 09–18 óráig
November 14. (szombat): 09–18 óráig
November 15. (vasárnap): 09–17 óráig

Belépőjegy: 1990 Ft
Családi belépőjegy (2 felnőtt és gyerekek): 2990 Ft
14 év alattiaknak ingyenes!

 

 

Ezek megvoltak?bezár
Tovább a Fishing Time-ra »
D.A.M. XTherm Winter 2 részes vízálló, halk thermoruha szett 45

hirdetés