Horgász akciók 920

Vízparti kikapcsolódás a Kulcsi Kikötő és Vendégházban (x)

A kulcsi Duna süllői, balinjai ma is rengeteg horgászt vonzanak a közeli kőgátakra, törésekre. Ezek a helyek nem csak a legendákból élnek, ma is tartogatnak meglepetést a horgászok számára. Ha Kulcsra látogatnak horgászni, ma közvetlen a vízparton szállhatnak, ahol az egész család kellemesen töltheti szabadidejét.

Vendégház

A Kulcsi Kikötő és Vendégház egész évben várja vendégeit. Összkomfortos kettő, három, és négy ágyas szobái magányos horgászok vagy épp családdal kikapcsolódni vágyók részére is kiváló. A vendégház közvetlen a vízparton helyezkedik el, ablakai a Dunára néznek – természetesen mind szúnyoghálóval ellátott. Lehetőség van nagyobb csoportok fogadására is, sátorozásra – például vízitúrázók számára -, de a vendégház alkalmas rendezvények lebonyolítására is. A gyerekkel érkezőket korszerű játszótér várja, amire bárhonnét kényelmesen rálát a szülő. Az épület előtti teraszt, játszóteret, kertet, valamint grillezőt igénybe vehetik a vendégek. Közös konyha, mosógép is biztosított a Kulcsi Vendégházba érkezők részére.
Étel, ital a vendégházban található büfében kapható. Akik maguk szeretnék elkészíteni a zsákmányt, vagy csak egyszerűen szalonnáznának, bográcsoznának egyet a kertben, azok tűzrakó helyet és tárcsát is használhatnak. Bogrács, tányér és evőeszköz bérlésére is van lehetőség. Valamint nemrég elkészült látványkonyhában hal, és egytálételeket fogyaszthatnak az ide látogatók.

Kikötő

Csónakok ideiglenes kikötését, vagy egész éves tárolását biztosítja az épület előtti stég, ahonnét könnyűszerrel elérhetők a makádi, és kulcsi haltartó pályák. Lehetőség van napi, havi, és éves tárolásra is. A csónakokat nem csak kamerák, de éjjeliőr is vigyázza, mindezek mellett természetesen az egész stég meg van világítva. De nem csak horgászokat vár a korszerű kikötő, bármekkora méretű sporthajó befogadására alkalmas, ráadásul a fővárosi – ahonnét akár autópályán fél óra alatt elérhető - árak töredék összegéért.
Horgászni, vízitúrázni vágyóknak részére csónak, csónakmotor és kenu bérlésére is lehetőség van.

Horgászási lehetőségek télen-nyáron

A környék számos jó lehetőséget kínál. Közvetlen a kikötő feletti laposabb részen kiváló úsztatós, fehérhalas pályát találunk, a pontyozók a T-gáton, vagy a Kulcsi-kövön, s annak öblében járhatnak sikerrel, a ragadozó halakra horgászók igazi Mekkája a környék. Az imént említett két kövön kívül kiváló harcsás hely a Keszonok, a Makádi I-es, III-as, csukát a Kulcsi-kő, a Makádi V-ös, a Keszonok és a T-kő öblében foghatunk, süllőt és balint pedig szinte mindegyik kövön kereshetjük. 

További információért látogasson el a vendégház, és kikötő honlapjára:
http://www.kulcsikikoto.hu

 (x)

 

Ezek megvoltak?bezár
Tovább a Fishing Time-ra »
DAM XTherm termoruha szett 1200 34e

hirdetés