Horgász akciók 920

VI. Magyarországi PontyShow – Nagyobb lesz, mint valaha!

Hatalmas akciók, bemutatók, programok és sok-sok újdonság november második hétvégéjén a hatodik PontyShow-n!

A helyszín idén is a Hungexpo 6700 négyzetméteres B pavilonja lesz, ahol minden eddiginél nagyobb attrakciók és minden eddiginél több cég várja a látogatókat.
A közel hetven kiállító száznál is több márkával és megannyi újdonsággal vonul fel a háromnapos rendezvényen. A nagyok közül ott lesz többek közt a Trakker, a Fox, a Gardner, a JRC, a Prologic, a Nash, a CC Moore, a Korda, a Gardner, a Solar, a Wychvood, a Taska, és akkor nem beszéltünk még a rengeteg kisebb manufaktúráról, csaligyártóról, mely szintén bemutatja kínálatát, újításait.

Új kiállítóként vesz részt az Aqua Products, amely híres a kifogástalan minőségű, elnyűhetetlen termékeiről, továbbá a nagynevű angol csalis cég a Dynamite Baits is, illetve az előkék királya a Sufix, valamint a legendás horoggyártó VMC. Szintén először üdvözölhetjük kiállítóként Magyarországon a csehországi Sportcarp csapatát, akik saját márkájuk mellett elhozzák a Spomb és a P-Line termékeket is. Nem kevésbé jó hír, hogy a Decathlon-t ismét a kiállítók között üdvözölhetjük: a francia sportóriás elsősorban a sajátmárkás Caperlan pontyos termékeit mutatja be.

Mindezek mellett felvonul megannyi kisebb-nagyobb – felszereléseket, aprócikkeket és csalikat gyártó – vállalkozás Európából, valamint hazánkból: SPRO, CarpZoom, Haldorádó, Anaconda, Ecofish, Keen Carp, Zadravec Baits, LK Baits, SBS, Stég Product, Nikl Baits, Imperial Baits, Big Carp, King Baits, Master Baits, stb.

A sátrak, ágyak, székek, botok és orsók, valamint egyéb felszerelések kavalkádja közepette több márka testközelből is megismerteti majd etetőhajóit, melyekkel a tavon bemutatót tartanak minden nap.

Egyedi fejlesztésű bóják, tapogató és talajmintavevő szerkezetek is színesítik a kínálatot, valamint egy remek, házilagos használatra készített bojligyártó gépsor – mely egész nap fogja szórni a golyókat.
Egyedileg készült pontyozó botokat is kézbe vehetnek az érdeklődők, sőt lehetőség nyílik ezek megrendelésére, vagy a saját botok téli átépíttetésére – mivel botkészítő szakemberek is részt vesznek a kiállításon.

A termékek és a forgalmazók bősége mellett a programok közt ugyancsak el lehet majd veszni:
A Nagyszínpadon – melynek porondmestere Hartmann Zoltán lesz – hazai és nemzetközi szaktekintélyek előadásai nézhetők, illetve hallgathatók három napon át, de a standokon is egymást érik majd a remek bemutatók.

 

Az épített tavon és körülötte különféle látnivalók nyújtanak kikapcsolódást, illetve szórakoztatnak. Például, aki kedvet és erőt érez magában, próbára teheti fárasztási képességeit is: a két felállított szimulátor egyiken erősebb cájggal a felnőttek viaskodhatnak jókora – képzeletbeli – halakkal, a másikon pedig a fiatalok kóstolhatnak bele a küzdelem izgalmába.

És ha már az ifjúságot invitáljuk, nekik szól a Pontysuli is, mely mindhárom napon fél egytől nyitja ki kapuit azok előtt, akik többet szeretnének megtudni a ponty- és nagypontyhorgászat alapvető fogásaiból, és szívesen vesznek részt kötés- és szerelékkészítést tanító gyakorlati foglalkozásokon.

Az elmúlt években már megszokhattuk, hogy nincs PontyShow akciók nélkül, és természetesen így lesz ez idén is, hiszen a legtöbb kiállító kedvezményekkel, valamint árengedménnyel szeretne vásárlói kedvében járni.

Tehát ha eljön, csak nyerni fog. Méghozzá duplán, ugyanis a megváltott belépőjegyhez nagy értékű ajándék Prologic csalit választhat, emellett részt vehet – természetesen díjmentesen – az aznapi két tombolasorsoláson is.

Ajándék, tombola, felhőtlen szórakozás, fantasztikus programok, horgászok és persze halak…
Igazi show lesz ez az idei PontyShow!

Nyitva tartás
November 7. (péntek): 09–18 óráig
November 8. (szombat): 09–18 óráig
November 9. (vasárnap): 09–17 óráig

Belépőjegy: 1990 Ft
Családi belépőjegy (2 felnőtt és gyerekek): 2990 Ft
14 év alattiaknak ingyenes!

Letölthető programlista, térkép és még egy térkép.