Szezonindító horgász akciók 920

VI. Magyarországi PontyShow – Nagyobb lesz, mint valaha!

Hatalmas akciók, bemutatók, programok és sok-sok újdonság november második hétvégéjén a hatodik PontyShow-n!

A helyszín idén is a Hungexpo 6700 négyzetméteres B pavilonja lesz, ahol minden eddiginél nagyobb attrakciók és minden eddiginél több cég várja a látogatókat.
A közel hetven kiállító száznál is több márkával és megannyi újdonsággal vonul fel a háromnapos rendezvényen. A nagyok közül ott lesz többek közt a Trakker, a Fox, a Gardner, a JRC, a Prologic, a Nash, a CC Moore, a Korda, a Gardner, a Solar, a Wychvood, a Taska, és akkor nem beszéltünk még a rengeteg kisebb manufaktúráról, csaligyártóról, mely szintén bemutatja kínálatát, újításait.

Új kiállítóként vesz részt az Aqua Products, amely híres a kifogástalan minőségű, elnyűhetetlen termékeiről, továbbá a nagynevű angol csalis cég a Dynamite Baits is, illetve az előkék királya a Sufix, valamint a legendás horoggyártó VMC. Szintén először üdvözölhetjük kiállítóként Magyarországon a csehországi Sportcarp csapatát, akik saját márkájuk mellett elhozzák a Spomb és a P-Line termékeket is. Nem kevésbé jó hír, hogy a Decathlon-t ismét a kiállítók között üdvözölhetjük: a francia sportóriás elsősorban a sajátmárkás Caperlan pontyos termékeit mutatja be.

Mindezek mellett felvonul megannyi kisebb-nagyobb – felszereléseket, aprócikkeket és csalikat gyártó – vállalkozás Európából, valamint hazánkból: SPRO, CarpZoom, Haldorádó, Anaconda, Ecofish, Keen Carp, Zadravec Baits, LK Baits, SBS, Stég Product, Nikl Baits, Imperial Baits, Big Carp, King Baits, Master Baits, stb.

A sátrak, ágyak, székek, botok és orsók, valamint egyéb felszerelések kavalkádja közepette több márka testközelből is megismerteti majd etetőhajóit, melyekkel a tavon bemutatót tartanak minden nap.

Egyedi fejlesztésű bóják, tapogató és talajmintavevő szerkezetek is színesítik a kínálatot, valamint egy remek, házilagos használatra készített bojligyártó gépsor – mely egész nap fogja szórni a golyókat.
Egyedileg készült pontyozó botokat is kézbe vehetnek az érdeklődők, sőt lehetőség nyílik ezek megrendelésére, vagy a saját botok téli átépíttetésére – mivel botkészítő szakemberek is részt vesznek a kiállításon.

A termékek és a forgalmazók bősége mellett a programok közt ugyancsak el lehet majd veszni:
A Nagyszínpadon – melynek porondmestere Hartmann Zoltán lesz – hazai és nemzetközi szaktekintélyek előadásai nézhetők, illetve hallgathatók három napon át, de a standokon is egymást érik majd a remek bemutatók.

 

Az épített tavon és körülötte különféle látnivalók nyújtanak kikapcsolódást, illetve szórakoztatnak. Például, aki kedvet és erőt érez magában, próbára teheti fárasztási képességeit is: a két felállított szimulátor egyiken erősebb cájggal a felnőttek viaskodhatnak jókora – képzeletbeli – halakkal, a másikon pedig a fiatalok kóstolhatnak bele a küzdelem izgalmába.

És ha már az ifjúságot invitáljuk, nekik szól a Pontysuli is, mely mindhárom napon fél egytől nyitja ki kapuit azok előtt, akik többet szeretnének megtudni a ponty- és nagypontyhorgászat alapvető fogásaiból, és szívesen vesznek részt kötés- és szerelékkészítést tanító gyakorlati foglalkozásokon.

Az elmúlt években már megszokhattuk, hogy nincs PontyShow akciók nélkül, és természetesen így lesz ez idén is, hiszen a legtöbb kiállító kedvezményekkel, valamint árengedménnyel szeretne vásárlói kedvében járni.

Tehát ha eljön, csak nyerni fog. Méghozzá duplán, ugyanis a megváltott belépőjegyhez nagy értékű ajándék Prologic csalit választhat, emellett részt vehet – természetesen díjmentesen – az aznapi két tombolasorsoláson is.

Ajándék, tombola, felhőtlen szórakozás, fantasztikus programok, horgászok és persze halak…
Igazi show lesz ez az idei PontyShow!

Nyitva tartás
November 7. (péntek): 09–18 óráig
November 8. (szombat): 09–18 óráig
November 9. (vasárnap): 09–17 óráig

Belépőjegy: 1990 Ft
Családi belépőjegy (2 felnőtt és gyerekek): 2990 Ft
14 év alattiaknak ingyenes!

Letölthető programlista, térkép és még egy térkép.

 

Hozzászólások

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned.
Ha még nem regisztráltál, itt regisztrálhatsz.

Beléphetsz fikanickkel is, így nem tároljuk az adataidat és név nélkül kommentelhetsz.

Mindezt megspórolhatod, ha a Facebook segítségével lépsz be:
Belépés facebook-kal
 

Ezek megvoltak?bezár
Tovább a Fishing Time-ra »
Camping - Carp Spirit sátor - 1200

hirdetés