Horgász akciók 920

VIII. Magyarországi PontyShow

Közép-Európa legnagyobb pontyos eseménye

Ennél pontyosabb dolga nem lehet!

Kihagyhatatlan kedvezmények, lebilincselő látnivalók, neves pontyhorgászok szerte a világból – érdekes programokkal és rengeteg újdonsággal jön november második hétvégéjén a nyolcadik PontyShow!

Az óriási érdeklődés szokás szerint nem csak a látogatók felől tapasztalható, hiszen már szeptember közepére elfogytak a pavilonban a standok, melyeken közel hetven kiállító százharmincnál is több márkával vonul majd fel. A hazai gyártók, képviseletek mellett szerte Európából is érkeznek a cégek. Mindannyian egyedi akciókkal készülnek, sőt többségük már jövő évi újdonságokat is hoz magával!

Az évről évre – immár nyolcadszor – megrendezett PontyShow történetét mindvégig a fejlődés jellemezte, de az idei kiállítás az eddigieknél is nagyobb lépes lesz technikailag, valamint az ismeretterjesztés és a szórakozás terén:

A színpadon immár nagyméretű LED-falon élvezhetjük az előadások képi megjelenését illetve illusztrációit, a szünetekben pedig az érdekes és nemkülönben izgalmas pontyos filmeket. Úgyszintén első alkalommal nyílik lehetőség arra, hogy egy óriási akváriumban pontyok sokaságát, köztük fenséges kapitális példányokat figyelhessünk meg egészen közelről. Szintén most debütál a casting-pálya, ahol a 14-szeres világbajnok Varga György tart bemutatót – és ahol természetesen a közönségből is próbára tehetik magukat a vállalkozó kedvűek, naponta kétszer pedig össze is mérhetik tudásukat egymással.
Az idei PontyShow sem maradhat szimulátorok nélkül, így azok a felnőttek és gyerekek, akik a vásárlás és nézelődés közben kiadós csatákra vágynak, két fárasztógépen küzdhetnek meg álmaik virtuális halával.

Mindezek mellett a belépőjegyek ára az elmúlt évekhez képest nem változik, sőt minden eddiginél értékesebb ajándékot vihetnek haza a látogatók!


Az autóval érkezők részére a parkolás ingyenes lesz az Albertirsai úton és a főbejárat melletti parkolóban egyaránt. De tömegközlekedéssel is könnyedén megközelíthetjük a Hungexpót: érdemes az Örs Vezér teréről a BKK 100-as buszjáratát választani, mely pénteken (nov. 11.) 09-17 óra között negyedóránként, szombaton (nov. 12.) és vasárnap (nov. 13.) 08-20 óra között félóránként közlekedik.

Értékes ajándék, tombola, felhőtlen szórakozás, fantasztikus programok, horgászok, felszerelések… és persze halak

Ősszel a PontyShow lesz a legpontyosabb horgászesemény – ki ne hagyja!

Bővebb információ: www.pontyshow.hu


PontyShow Team

 

Ezek megvoltak?bezár
Tovább a Fishing Time-ra »
D.A.M. XTherm Winter 2 részes vízálló, halk thermoruha szett 45

hirdetés