Horgász akciók 920

HORGÁSZBÖRZE a Pontyshow-n!!!

A 2017-es Pontyshow-n debütál a Fishing Time Horgászbörze, ahol nem csak a bolti árak töredékéért szerezhetsz be horgászbotokat, orsókat és egyéb felszereléseket, de beadhatod a saját nem hazsnált holmijaidat is, és amíg a kiállításon elütöd az időt, addig a Horgászbörze munkatársai igyekeznek új gazdát keríteni nekik!

A Fishing Time Horgászbörze abból a célból kerül megrendezésre, hogy könnyebben új gazdára találjanak azok a használt horgászcikkek, amelyektől tulajdonosai már megszabadulnának vagy lecserélnének.

De hogyan is fog működni ez a Horgászbörze? A hagyományos börzékkel ellentétben itt nem kell egész nap a megunt botjaid, orsóid mellett ücsörögnöd. Amikor megérkezel a Pontyshow-ra, beadod a horgászcuccaidat a Horgászbörze standján, megadod, hogy mennyiért vihetők el a holmik és a többit a Horgászbörze munkatársai intézik. Ilyen egyszerű! Az eladott horgászcuccaidért cserébe egy levásárolható vásárlási utalványt kapsz, amit beválthatsz a Fishing Time webshopban kapható több tízezer féle különböző felszerelésre.

Természetesen a Horgászbörzén nem csak eladni, hanem vásárolni is lehet! A börze standjára a Pontyshow ideje alatt folyamatosan érkeznek be a használt botok és orsók, valamint egyéb felszerelések, amiket a bolti ár alatt megvásárolhatsz és haza is vihetsz egyből. A kínálat folyamatosan változik a kiállítás ideje alatt, így érdemes többször is visszanézned, mindig fogsz új dolgokat találni!

Ezen börze keretein belül az alább felsorolt kategóriájú, de minimum 4.990,- forint értékű termékek eladásával bízhattok meg bennünket:

halradar, gps, bellyboat, elektromos csónakmotor, gumicsónak, etetőhajó, kapásjelző szett, szvinger, fejlámpa, ernyő, szék, ágy, sátor, táskák, bottáskák, szerelékes doboz, előketartó, versenyláda, rodpod, kereszttartó, leszúró, botok, orsók, merítő, halbölcső, mérleg, pontymatrac, mérlegelőzsák, trolly, talicska, bojliroller

Ezekből a termékekből összesen maximum 12 db-ot tudtok fejenként leadni, hogy megszabudljatok, szóval érdemes lesz priorizálni, ha ennél több cuccot hoznál (mi az, ami könnyebben eladható stb.).

Személyazonossági legyen nálad, a szerződéshez szükségünk lesz rá. Tudtok előregisztrálni is itt a webholdalon keresztül, és a helyszínen is lesz lehetőség standunkon szerződni.

Abban az esetben, ha a terméked eladásra kerül, nem készpénzben adjuk a vételárat, hanem webshopunkban (www.fishingtime.hu/webshop) levásárolható e-kupon formájában . Az e-kupon érvényessége a kiállítástól számított 6 hónap, ezt követően nem tudod már felhasználni.

A Horgászbörze időtartama alatt (2017. november 10-12.) nem értékesített termékekeid telephelyünkről (1095 Bp., Dandár utca 9-11.) legkésőbb 2017. november 31-ig saját költségen elszállíthatod, de ha szeretnéd, akkor 2.490 forint utánvét ellenében fel is adhatjuk címedre. Ezt követően viszont nem tudjuk tovább tárolni, fel fogjuk a Pontyshow-val közösen ajánlani az itt maradt termékeket valamilyen jótékony célra.

 

Ezek megvoltak?bezár
Tovább a Fishing Time-ra »
DAM XTherm termoruha szett 1200 34e

hirdetés