Szezonindító horgász akciók 920

A BOMB-A etetőanyag praktikussága és előnyei

A magyar horgász szereti agyonetetni a halakat és gyakran csodálkozik, hogy a jóllakott halak nem veszik fel a horgon felkínált csalit.

A BOMB-A egy rendkívül praktikus etetőanyag. 6 órán keresztül nem szabad ráetetni, mert ez idő alatt lassan, de folyamatosan oldódik fel. A halak imádják, nem hagyják ott, de jóllakni sem tudnak vele, ezért bármivel csalizott horgot felvesznek, mert nincs más nagyobb falat a közelben.

Ahogy kopik a BOMB-A egyre több és nagyobb halak jönnek, és szívesen bekapnák az egészet, ha beférne a szájukon. A vízközt felfüggesztett BOMB-A is ellenállhatatlan vágyat kelt bennük (a felfüggesztés a víz alatti bemutatóhoz készült).

A Magyarországon honos békés halak mindegyike (ponty, garda, paduc, márna, busa, stb., valamint az összes keszegféle is) értékeli az univerzális összetételű BOMB-A-t.
Leginkább az 1-3 m mély állóvizekben (csatornákban, tavakon, illetve lassú folyóvizeken) használható a legeredményesebben.

 

Hozzászólások

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned.
Ha még nem regisztráltál, itt regisztrálhatsz.

Beléphetsz fikanickkel is, így nem tároljuk az adataidat és név nélkül kommentelhetsz.

Mindezt megspórolhatod, ha a Facebook segítségével lépsz be:
Belépés facebook-kal
 

fghfgh (fikanick)
2 éve

Nálunk autópálya építés folyik. Most vágtak ki rengeteg élő fát az út mentén. Ezt nem lehetett volna télen elvégezni? A fa nem élőlény, csak a hal? Miért kell mindenben az őrült nyugathoz /EU-hoz/ csatlakozni?

4
hirdetés (x)
fghfgh (fikanick)
2 éve

Tisztelt Szári úr és a többi illetékes! Egynapos horgászatra
utazva 200 km-t Balatonhoz - például júliusban - hogy szállítható haza a hal még akkor is ha hútőtáskát viszek jégakukkal. Mikor indulok haza mi lesz a jégakukkal? Eddig vizes fű között 30 éven át élve hezavittem a halat.

3
fghfgh (fikanick)
2 éve

Hol tart a tihanyi horgásztanya átadása a horgászok számára?
Szári úr! Miért nem válaszolt arra a kérdésre, hogy miért
nem kapható balatoni hal az éttermekben?

2
Murafishing púpos AtiMurafishing púpos Ati (fikanick)
2 éve

Ilyen szarságokat sózok rá én is a vevőimre. ;)

1
Ezek megvoltak?bezár
Tovább a Fishing Time-ra »
Szezonindító horgász akciók 1200

hirdetés