Horgász akciók 920

 

?Tisztelt Fishing Time Magazin! Márciusban készülünk a Pó folyóra harcsázni. Hivatalosan fogunk heti horgászjegyet váltani, amiben szabály, hogy a megfogott harcsát tilos visszadobni,és korlátozás nélkül hazavihető! Ha én elhozok például 300-400kg-ra való harcsát (ez a kinti viszonylatokban nem elképzelhetetlen) és Magyarországon igazoltatnak, akkor törvényt sértek, vagy az olasz engedélyre hivatkozhatom? Előre is köszönöm a válaszukat!

7 éve 2 hozzászólás

A

válasza

A kérdés jó, és több problémát is felvet, így megosztjuk a Facebook oldalon is, hátha van valakinek konkrét tapasztalata vagy javaslata ez ügyben.

A horgászati szabályozáson kívül egyéb vonatkozása is van a dolognak - pl. az Európai Uniós egészségügyi és egyéb szabályozások engedélyezik-e ilyen mennyiségű hús ki/behozatalát., stb.

Akad némi tapasztalatod, vagy csak hozzáfűznél valamit? Ne fogd vissza magad, szólj hozzá a témához!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned.
Ha még nem regisztráltál, itt regisztrálhatsz.

Beléphetsz fikanickkel is, így nem tároljuk az adataidat és név nélkül kommentelhetsz.

Mindezt megspórolhatod, ha a Facebook segítségével lépsz be:
Belépés facebook-kal
 

pecástóth
7 éve

Manus,tudod-e hozzám hasonló éhes jámbor harcsahorgászként,hogy az pói harcsák minden porcikája csunyán nehézfém szennyezett.Ebből ha néhányszor eszel soha nem ürül ki a szervezetedből.legjobbakat!

2
tibolya
7 éve

Keress rá a Po-delta vagy Delta-po oldalakra,akár facebook-on is.Magyar vendéglátók napra készen tudják a szabályokat.Érdemes tájékozódni helyiektől,mielőtt csúfossá válna egy jó túra.

1
Horgász akciók 250

Friss fórumtémák:

Hirdessen nálunk
Tovább a Fishing Time-ra »
Gator bakancs 1200

hirdetés