Horgász akciók 920

 

?Sziasztok! Mi a különbség a Michell rod mag pro r 212 8/32 spin és MP Advanced 692M 5/21 Spin "botokban"dobósúlyon kívül Köszönöm a segítséget üdv M

4 éve 1 hozzászólás

A

válasza

Szia,
a Mag-Pro R sorozat egyrészről egy 2016-os vadiúj konstrukció. Ez a sorozat feléleszteni kívánja a korábbi, rendkívül sikeres Privilege sorozatban bevezetett hosszokat és dobósúlyokat. Az Advanced-nél 2-8g-ról indul a dobósúly, az R-nél egészen kicsiről, 0-3g-ról. Más az anyagválasztása is, ráadásul azt se merném mondani, hogy gyengébb. Az Advanced 24 tonnás tömörítésű karbonnal dolgozik, az R viszont vegyesen használja a 24T-t és a még jobb 30T-t. Persze egy bot erejét és karakterét nagyban befolyásolja az alapanyagon túl a bot építésének technológiája is. mennyi és milyen gyantát használnak a rétegek között, hány karbon réteg mi módon kerül összedolgozásra, stb. Feszességben, gyorsaságban talán az Advanced jobb, de tényleg minimálisan, ha ezt számokban kellene kifejezni, kb 95 : 100-at mondanék. Ami pl. fonott zsinórral használva, lehet, hogy nem is az Advanced felé billenti a mérleg nyelvét.

Volt szerencsém Franciaországban kézbe venni valamennyi botot a sorozatokból, és nagyon jó benyomásom alakult ki az R sorozatról is! Olyannyira, hogy magamnak is ebből rendeltem be egyet. Ami még fontos lehet, hogy az Advancedból már most is raktáron van minden, az R viszont csak néhány hét múlva lesz teljes, nagyjából március végi, április eleji beérkezés várható.

Üdv, Szarvas Zoltán

Akad némi tapasztalatod, vagy csak hozzáfűznél valamit? Ne fogd vissza magad, szólj hozzá a témához!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned.
Ha még nem regisztráltál, itt regisztrálhatsz.

Beléphetsz fikanickkel is, így nem tároljuk az adataidat és név nélkül kommentelhetsz.

Mindezt megspórolhatod, ha a Facebook segítségével lépsz be:
Belépés facebook-kal
 

PM
4 éve

Köszönöm a választ! Sztem várok pár hetet :)

1
Horgász akciók 250

Friss fórumtémák:

Hirdessen nálunk
Tovább a Fishing Time-ra »
Horgász akciók 1200

hirdetés