Horgász akciók 920

 

?Sziasztok! Nemrég vásároltam egy sebile koolie minnow 90mm ml wobblert!Mi a helyes technika a vezetésre?Kőgát végén szoktam pergetni,általában süllőre!Nem fogtam még vele,hátha tudtok tanácsolni valamit!Köszi a választ!

5 éve 0 hozzászólás

A

válasza

Szia!

Ha a kőgát nagyobb sebességű, elvágó vizében húzod, akkor a legjobb a mozgása, ha szép lassan vezeted, néha meg is állítod. Figyelj arra, hogy ne húzd nagy sebességgel, a süllő ilyen helyen sokszor az egy helyben álló küszöket (akik küzdenek a sodrással és a kőgát mellett elhaladással) veszi le.

Ha a visszaforgóban, csendesebb részben húzod, akkor a rángatós technika vagy a stop&go hozhat sikert. Ránts egyet-kettőt a csalin, majd állítsd meg pár másodpercre. A kapás sokszor a megállított fázisban fog bekövetkezni, ezért figyelj arra, hogy amennyire lehet, feszes legyen a zsinórod.

Kővégen általában e két víz határán találod a süllőt, de ilyenkor nyáron jó szokott lenni a kő felső (folyásirány felőli) oldala is, érdemes azt is vallatnod. Általában a kőhöz egészen közel állnak fel a süllők.

Akad némi tapasztalatod, vagy csak hozzáfűznél valamit? Ne fogd vissza magad, szólj hozzá a témához!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned.
Ha még nem regisztráltál, itt regisztrálhatsz.

Beléphetsz fikanickkel is, így nem tároljuk az adataidat és név nélkül kommentelhetsz.

Mindezt megspórolhatod, ha a Facebook segítségével lépsz be:
Belépés facebook-kal
 

Gator bakancs 640
hirdetés
JRC ágy + hálózsák szett 250 37999Ft

Friss fórumtémák:

Hirdessen nálunk
Gator bakancs 250
Horgász akciók 250
Tovább a Fishing Time-ra »
JRC ágy + hálózsák szett 1200 37999Ft

hirdetés