?Sziasztok! Kérdésem az lenne hogy, van e értelme az etető anyagba félig megfőzött rízst szorni? Mikor oldodik jobban felkelti a halak figyelmét? Egy másik kérdésem pedig hogy van értelme pl kikeverni otthon az etető anyagot kiassebb poharakba tenni úgy hogy közbe belegyúrom a horgot csalival például meglebegtetett kukorica és lefagyasztom? És csak az előkét felakasztom és dobom is? Köszönöm a választ.

3 éve 0 hozzászólás

A

válasza

Hello,
azt kell mondjuk, hogy igazából egyik ötlet sem új, s jó hír, hogy beválik mindkettő. A rizst, mint a legtöbb gabonát, szeretik a halak, akár alaposan áztatva, akár főzve. A rizs az etetőanyag részekén - a többi összetevővel együtt - , értékes alkotóeleme lehet a csalogatóanyagnak.

A lefagyasztott csalikat gyakran alkalmazzák olyan szituációban, ahol nagy távolságra kell bejuttatni csalit, vagy akkor, amikor apró alkotórészeket szeretnének egyben az aljzatra juttatni. A fagyasztott "pakkban" benne lehet a felcsalizott horog is, körülötte egyéb csalogató anyagokkal.

Akad némi tapasztalatod, vagy csak hozzáfűznél valamit? Ne fogd vissza magad, szólj hozzá a témához!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned.
Ha még nem regisztráltál, itt regisztrálhatsz.

Beléphetsz fikanickkel is, így nem tároljuk az adataidat és név nélkül kommentelhetsz.

Mindezt megspórolhatod, ha a Facebook segítségével lépsz be:
Belépés facebook-kal
 


hirdetés

Friss fórumtémák:

Hirdessen nálunk
Tovább a Fishing Time-ra »

hirdetés