Őszi-téli ruhavásár 2.

Zajlik a Duna, zajlanak az események

Zajlik a Duna, zajlanak az események a Közép-Dunán, megszületett az év első feljelentése.

Thermoruhák 640
hirdetés

Híreket kaptunk a Hofesz-Hvdsz Halászati Őrszolgálattól:

"Régi ismerősünk, akit már többször feljelentettünk "K.J.A" a dunaújvárosi részen, nagyméretű ólommal és hármashoroggal márnára görgetett. Legalább is elmondása szerint...

Természetesen mindezt horgászengedély nélkül tette... A halőrők felszólítására nem engedelmeskedett, így rendőröket kellett hívnunk. Két feljelentés indult, egy a horgászat miatt, egy az intézkedés ellenszegülése miatt, sajnos így indult a 2017-es év a Közép-Dunán."

Hozzászólások

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned.
Ha még nem regisztráltál, itt regisztrálhatsz.

Beléphetsz fikanickkel is, így nem tároljuk az adataidat és név nélkül kommentelhetsz.

Mindezt megspórolhatod, ha a Facebook segítségével lépsz be:
Belépés facebook-kal
 

halászkirályhalászkirály (fikanick)
3 éve

Ha ezerből kettőt sikerülne le lőniük fővadászi rangot érdemelnének. Ezek a dögök rafináltabbak a halőröktől,a szargyilkosokról nem is beszélve!

12
hirdetés (x)
halászkirályhalászkirály (fikanick)
3 éve

A hozzászólást moderáltuk (a szerk.)

11

A kormoránokat lövik, baszki
így terjednek a pletykák :)

10
astur
3 éve

"Nálatok lövik a pecásokat?" - gondolom csak az arra érdemeseket; azokat meg miért ne. Bár máshol is így a körmükre néznének!

9
Janika999Janika999 (fikanick)
3 éve

Ez a kép valami vicc? Nálatok lövik a pecásokat? Kétség kívül ez a leghatékonyabb módja a halőrzésnek, de azért ez már túlmegy minden határon. A Hofesz halőreire Fehérvár környékén nem ez a jellemző. Melyik szakasz ez pontosan, hogy még véletlenül se keveredjen oda az ember? Nem normális, aki ezt engedi, az tuti.

8

Ne félj, már csak egy hétig lehet lődözni a kormoránokra. Legalábbis mintha azt olvastam volna, hogy novembertől január végéig lehet csak gyéríteni

7
rickrick (fikanick)
3 éve

Na, azt hiszem, ezután a shotgunos kép után továbbra is kerülöm a duna középső szakaszát és tavon leszek kénytelen pecázni. Tudom, hogy az a sörétes csak a kormoránok miatt van és azt is, hogy csak aprószemű sörét vagy vaktöltény van benne, de ez a vadnyugatias pózolás a törvény nevében a civilizált európa közepén kicsit sok. Ismét megmutattátok, hogy mások félelméből táplálkoztok. Elképzelem, hogy horgászok a dunán (engedéllyel, naplót vezetve) erre jön egy csónak 3 terepruhás fegyveressel, akkor mindegy mi van ráírva a csónakra, a hétvégémet elrontották mert megijedek.

6
halgyilkoshalgyilkos (fikanick)
3 éve

A hozzászólást moderáltuk (a szerk.)

5
halevőkehalevőke (fikanick)
3 éve

Az csak riasztó te barom!

4
csizmáskandurcsizmáskandur (fikanick)
3 éve

Jaaaaa aha!

3
arc0dba TE baromarc0dba TE barom (fikanick)
3 éve

Hát nem látod, te vakegér, hogy OTT A SÖRÉTES a kezében az egyiknek!? Tán azt hitted, hogy a gereblyéző Kalányos József Attilát lőtték melybe azzal? :P

2
kandurkakandurka (fikanick)
3 éve

Nagyon ott vagytok, és a kormoránokkal mi lessz?

1
Ezek megvoltak?bezár
Tovább a Fishing Time-ra »
Thermoruhák 1200

hirdetés